Η Ferrari φαβορί και στην Φλόριντα

Newsroom
Η Ferrari φαβορί και στην Φλόριντα
Με πολύ μεγάλη προσμονή αναμένεται το προσεχές Grand Prix της Formula 1, στην ολοκαίνουρια πίστα στο Μαϊάμι.

Πρόκειται για το δεύτερο αγώνα επί αμερικανικού εδάφους, καθώς υπάρχει ήδη το Grand Prix στο Τέξας, στην πίστα του Όστιν. Μάλιστα από του χρόνου θα υπάρχει και τρίτος αγώνας και θα διεξάγεται στο Λας Βέγκας.

Η Formula 1 ταξιδεύει στην αμερικανική ήπειρο έπειτα από ένα σύντομο πέρασμα στην Ευρώπη και την πίστα της Ίμολα. Αν και ήταν επί ιταλικού εδάφους, η Ferrari δε στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Το αγωνιστικό τριήμερο ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον Σαρλ Λεκλέρκ. Ο Μονεγάσκος πήρε την pole position εν όψει του sprint race, όμως δεν κατάφερε να παραμείνει εκεί. Ο Μαξ Φερστάπεν τον πίεσε και δύο γύρους πριν από το πέσιμο της καρό σημαίας, κατάφερε να τον προσπεράσει.

Στον αγώνα της Κυριακής, ο πιλότος της Ferrari έχασε τη συγκέντρωσή του και βγήκε εκτός πίστας στο τέλος του αγώνα, με συνέπεια να τερματίσει τελικά στην έκτη θέση. Η Red Bull έγραψε το πρώτο 1-2 μετά το 2018 και η ψυχολογία του Φερστάπεν εκτοξεύθηκε εκ νέου στα ύψη, εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και μείωσε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Λεκλέρκ στους 27 βαθμούς. Πηγαίνοντας στο Μαϊάμι, η κατάσταση στην κορυφή δεν θα διαφοροποιηθεί. Ferrari και Red Bull θα έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Περιμένουμε από τη Σκουντερία να βγάλει αντίδραση μετά το… στραπάτσο στον αγώνα της Εμίλια-Ρομάνια.

Η ιταλική ομάδα θα φέρει κάποιες αναβαθμίσεις -πριν από το μεγάλο πακέτο που θα παρουσιάσει στο ισπανικό Grand Prix- με σκοπό να μείνει μπροστά από τον ανταγωνισμό. Με δεδομένο ότι η άσφαλτος στο Μαϊάμι είναι ολοκαίνουρια και λογικά θα χρειάζεται λιγότερη διαχείριση ελαστικών, η Ferrari και ο Λεκλέρκ θα έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, η οποία κοστολογείται στο 2.20.

Ο Κάρλος Σάινθ χρειάζεται ένα καλό αποτέλεσμα για να εξιλεωθεί από το κάκιστο τριήμερο στην Ίμολα. Ο Ισπανός μπορεί να ανέβει στο βάθρο, σενάριο που προσφέρεται στο 2.10. Τέλος, ο Ντάνιελ Ρικιάρντο της McLaren ψάχνει επίσης ένα καλό αποτέλεσμα. Η βρετανική ομάδα είναι σε ανοδική πορεία, βρίσκει τα «κουμπιά» του μονοθεσίου του και τον να τερματίσει στην πρώτη εξάδα βρίσκεται στο 2.60!

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Τελευταία Νέα