Αγγλία – Euro 2020: «Εκτός 26άδας ο Αλεξάντερ-Άρνολντ»

Αγγλία – Euro 2020: «Εκτός 26άδας ο Αλεξάντερ-Άρνολντ»

bet365

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή της εθνικής Αγγλίας για το Euro, αλλά σύμφωνα με το «ESPN», ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ πρόκειται να τον αφήσει εκτός 26άδας.

Οι 33 παίκτες της προεπιλογής θα γίνουν 26 στην τελική αποστολή της εθνικής Αγγλίας, η οποία και θα ανακοινωθεί από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ μέχρι τα μεσάνυχτα της 1ης Ιουνίου. Ωστόσο, μέσα σε αυτή δεν θα βρίσκεται ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ.

Όπως αναφέρει το «ESPN», ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας των Τριών Λιονταριών έχει αποφασίσει να αφήσει εκτός Euro τον δεξιό οπισθοφύλακα της Λίβερπουλ, θέτοντας ψηλότερα στην ιεραρχία της συγκεκριμένης θέσης τους Κίεραν Τρίπιερ, Κάιλ Γουόκερ και Ρις Τζέιμς.

Ο Σάουθγκεϊτ περίμενε να εξακριβώσει την κατάσταση των δύο τελευταίων μετά τον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι κι αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο στις επόμενες ώρες της διορίας, όλα δείχνουν ότι αυτός που θα μείνει εκτός θα είναι ο TAA.

Η απόφαση αυτή αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις, με τον Βρετανό coach να κατηγορείται για το γεγονός ότι θυσιάζει έναν τόσο ποιοτικό ποδοσφαιριστή σε νεαρή ηλικία στο όνομα των πολλών επιλογών για τη δεξιά πτέρυγα, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να βρει άλλους τρόπους για να «χωρέσει» στο παιχνίδι τη συγκεκριμένη τετράδα (Γουόκερ ως τρίτος στόπερ, Άρνολντ ως χαφ, κλπ).

Από το 2018 όταν κι έκανε το ντεμπούτο του, ο 23χρονος πλάγιος μπακ έχει καταγράψει συνολικά 12 συμμετοχές με μόλις δύο σερί 90λεπτα, δείγμα της εμπιστοσύνης που (δεν) απολαμβάνει από τον Σάουθγκεϊτ.

 

EURO Τελευταία Νέα