Στη Βραζιλία το Copa America

Στη Βραζιλία το Copa America

Στη Βραζιλία το Copa America

bet365

Η Βραζιλία θα φιλοξενήσει τελικά το Copa America όπως ανακοίνωσε η CONMBEBOL.

Αρχικά επρόκειτο οι Κολομβία και η Αργεντινή να συνδιοργανώσουν το Copa America 2021. Η πρώτη παραιτήθηκε λόγω της έκρυθμης κατάστασης στη χώρα και η δεύτερη έκανε το ίδιο τα ξημερώματα της Δευτέρας (31/5) λόγω των πολλών κρουσμάτων κορονοϊού.

Η CONMBEBOL συγκάλεσε έκτακτο Δ.Σ και προχώρησε στην ανάθεση της διοργάνωσης στη Βραζιλία. Τα γήπεδά της θα φιλοξενήσουν τα ματς της διοργάνωσης, η οποία κάνει σέντρα στις 13 Ιουνίου με τον τελικό να είναι προγραμματισμένος για τις 10 Ιουλίου στο Μαρακανά!

Ο πρώτος όμιλος αποτελείται από Αργεντινή, Βολιβία, Παραγουάη, Ουρουγουάη και Χιλή. Ο δεύτερος από Κολομβία, Βραζιλία, Βενεζουέλα, Εκουαδόρ και Περού. Στα προημιτελικά προκρίνονται οι τέσσερις πρώτοι κάθε ομίλου.

Η Βραζιλία απειλείται από τρίτο κύμα κορονοϊού

Αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι το γεγονός πως η Βραζιλία βρίσκεται αντιμέτωπη με το... τρίτο κύμα κορονοϊού! Το σύνολο των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί από τον ιό στο μεγαλύτερο κράτος της Λατινικής Αμερικής ξεπερνά τα 16,5 εκατομμύρια. Στη χώρα που θρηνεί τον δεύτερο βαρύτερο απολογισμό της πανδημίας στον κόσμο, πίσω μόνο από αυτόν των ΗΠΑ, υπήρξαν τις τελευταίες ώρες 874 θάνατοι ασθενών με Covid-19, με τον απολογισμό των θυμάτων να φθάνει επισήμως τους 461.931 νεκρούς.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα