Ολυμπιακός: Ξεκόβει τα σενάρια περί ανταλλαγής του Φορτούνη

Ολυμπιακός: Ξεκόβει τα σενάρια περί ανταλλαγής του Φορτούνη

bet365

Από τον Ολυμπιακός ξεκαθαρίζουν ότι δεν έχει καμία υπόσταση το σενάριο που θέλει τον Κώστα Φορτούνη πηγαίνει με ανταλλαγή στην Μπεσίκτας.

Το μέλλον του Κώστα Φορτούνη στον Ολυμπιακό είναι στον... αέρα. Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο για τον διεθνή μέσο, αλλά από το Λιμάνι κάνουν σαφές ότι δεν έχει βάση το σενάριο που θέλει να υπάρχει ανταλλαγή του με τον Αντέμ Λιάγιτς.

Οι Πειραιώτες, λοιπόν, επίσημα διαψεύδουν ότι υπάρχει θέμα ανταλλαγής του παίκτη.

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα ανταλλαγής του Φορτούνη. Είναι σενάρια, επιστημονικής φαντασίας. Είναι ο καλύτερος Έλληνας παίκτης της τελευταίας δεκαετίας», έλεγαν χαρακτηριστικά.

Αυτό δείχνει ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας, ξέρουν πολύ καλά την αξία του παίκτη και δεν πρόκειται να κάνουν πίσω στα «θέλω» τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα