Σχορτσανίτης: «Νοσηλεύτηκα, δεν μπορούσα να κουμαντάρω τον εαυτό μου»

Σχορτσανίτης: «Νοσηλεύτηκα, δεν μπορούσα να κουμαντάρω τον εαυτό μου»

Σχορτσανίτης: «Νοσηλεύτηκα, δεν μπορούσα να κουμαντάρω τον εαυτό μου»
Όλη η αλήθεια για τις μέρες που πέρασε σε μια κλινική στην Ελβετία και για το πως κατέληξε εκεί, από τον ίδιο τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη στο 9ο «My Story» του GazzettaTV.

Ένας μπασκετμπολίστας που έχει ακούσει τόσα πολλά, από τα media, τους οπαδούς, τις ομάδες από τις οποίες πέρασε. Πολλοί έλεγαν πως ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης αδίκησε το ταλέντο αλλά και τον εαυτό του με τον τρόπο που πορεύτηκε, ωστόσο ο ίδιος έχει απαντήσει ελάχιστες φορές.

Πιο συγκεκριμένα, όταν στην τρίτη του χρονιά στον Ολυμπιακό, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης πήγε σε κλινική στην Ελβετία, όλοι επέσπευσαν να συμπεράνουν πως έκανε προσπάθεια να χάσει κιλά.

Ο ίδιος θυμάται «Η πιο απλή δικαιολογία που ακούστηκε τότε ήταν ότι πήγα στην κλινική για να βοηθηθώ με τα κιλά...»

Δεκατρία χρόνια μετά, ο big Sofo αποκαλύπτει τι πραγματικά τον οδήγησε στο να μην ακουμπήσει μπάλα για 15 μέρες σε ένα ησυχαστήριο μακριά από την Ελλάδα και πως έφτασε μέχρι το σημείο του να χάσει τον εαυτό του.

«Είχα θέμα να διαχειριστώ το ψυχολογικό θέμα και αυτό οδήγησε στην μείωση των αθλητικών επιδόσεων και την αύξηση των κιλών. Αν δεν είχα αυτή τη βοήθεια στην κλινική σίγουρα θα είχα σταματήσει το μπάσκετ».

Καθηλωτικός ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης λέει τη δική του αλήθεια όπως την μοιράστηκε στο 9ο «My Story». Για τα κιλά του, την καριέρα του, την ψυχολογία του, το μπάσκετ, την ζωή του.

Κάμερα, μοντάζ: Παύλος Σφενδυλάκης Κάμερα, Φωτογραφία: Χρήστος Λώλος

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED