Το «δώρο» της UEFA φέρνει αλλαγές στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ

Το «δώρο» της UEFA φέρνει αλλαγές στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ

Το «δώρο» της UEFA φέρνει αλλαγές στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ

bet365

Μετά το «δώρο» που έκανε η UEFA «ανεβάζοντας» τους Κυπελλούχους Ελλάδας από τον 2ο στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, θα υπάρξουν αλλαγές στον αρχικό σχεδιασμό.

Από σήμερα θα ασχοληθούν στον ΠΑΟΚ με τις «υποχρεωτικές» αλλαγές στον αρχικό προγραμματισμό της ομάδας σ’ ότι αφορά το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Το «δώρο» απ' το πουθενά της UEFA, με το re-balancing στοEuropa Conference League,αλλάζει όλο τον σχεδιασμό της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις να αρχίζουν, πλέον, στις 5 Αυγούστου, αντί στις 22 Ιουλίου, αυτομάτως προκύπτουν δύο εβδομάδες ξεκούρασης, επιπλέον χρόνος προετοιμασίας, αλλά και έξτρα χρόνος για να έρθει ο νέος αθλητικός διευθυντής και να προχωρήσουν οι μεταγραφές.

Η «πρώτη» της νέας χρονιάς ήταν προγραμματισμένη για τις 22 Ιουνίου. Αυτή η ημερομηνία, προφανώς, «σβήνει», καθώς θεωρείται σίγουρο ότι θα δοθούν επιπλέον ημέρες άδειας στους ποδοσφαιριστές και θα οριστεί νέα ημερομηνία επιστροφής στις προπονήσεις.

Το μεγάλο «αγκάθι» είναι οι νέες ημερομηνίες για το στάδιο της προετοιμασίας, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία. Ο αρχικός προγραμματισμός προέβλεπε την παρουσία του «Δικεφάλου» στο προπονητικό κέντρο του Das Siegen από τις 29 Ιουνίου ως τις 13 Ιουλίου.

Σε συνεργασία με την εταιρεία που έχει αναλάβει το κομμάτι της εκτός συνόρων προετοιμασίας του ΠΑΟΚ θα πρέπει, πλέον, να αναζητηθούν νέες ημερομηνίες και ομάδες για τα τέσσερα ή πέντε φιλικά παιχνίδια, που ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ζητήσει να γίνουν επί αυστριακού εδάφους.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα