Ολυμπιακοί Αγώνες: Πουλήθηκε το ένα τρίτο των εισιτηρίων για το Παρίσι

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πουλήθηκε το ένα τρίτο των εισιτηρίων για το Παρίσι

bet365

Οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024, ανακοίνωσαν πως ήδη έχουν διατεθεί 3,25 εκατ. εισιτήρια για την διοργάνωση στο Παρίσι.

Με εντυπωσιακούς ρυθμούς ολοκληρώθηκε η α’ φάση πώλησης εισιτηρίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Οπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, από τα 10 εκατομμύρια εισιτήρια που θα διατεθούν συνολικά, έχουν ήδη πουληθεί τα 3,25 εκατομμύρια!

Πρόκειται για εντυπωσιακό νούμερο, το οποίο οφείλεται κυρίως στους Γάλλους, καθώς σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, τα 2/3 των εισιτηρίων που διατέθηκαν, πήγαν εντός συνόρων.
Συνολικά κρατήσεις έχουν γίνει από 158 χώρες του κόσμου, με την πλειοψηφία των αγοραστών (44%) να είναι ηλικίας κάτω των 35 ετών και την αγορά να αφορά 600 διαφορετικά session..
Από αυτά που πουλήθηκαν, μόλις το 13% αφορά τα φθηνότερα εισιτήρια των 24 ευρώ, ενώ το 70% αφορούν εισιτήρια έως και 100 ευρώ. Πάνω από 200 ευρώ έδωσε το 4.5%. Δύο αγωνίσματα, το BMX και η ορειβασία έγιναν sold out.

Οσον αφορά τις χώρες που αγόρασαν τα περισσότερα μετά την Γαλλία, είναι οι Βρετανία, ΗΠΑ, Γερμανία και Ολλανδία.

Τέλος, τα περισσότερα εισιτήρια αγοράστηκαν για το ποδόσφαιρο, ενώ ακολουθούν στίβος, ράγκμπι, μπασκετ και βόλεϊ στην πρώτη πεντάδα. Ακολουθούν χόκεϊ, μπιτς βόλεϊ, χάντμπολ, γκολφ και τένις.

Η β’ φάση της διάθεσης εισιτηρίων ξεκινά στις 15 Μαρτίου.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα