Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι ημερομηνίες για την αγορά εισιτηρίων για το Παρίσι

Newsroom
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι ημερομηνίες για την αγορά εισιτηρίων για το Παρίσι

bet365

Τις προϋποθέσεις για την απόκτηση εισιτηρίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024 ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

Από το τέλος του 2022 έως το τέλος του 2023, θα γίνουν οι βασικές διαδικασίες για την έκδοση εισιτηρίων των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι (2024).

Οι διοργανωτές έδωσαν στον Τύπο την διαδικασία, με την οποία εκτιμούν πως θα πουληθούν 13,4 εκατομμύρια εισιτήρια.

Όλα τα εισιτήρια θα είναι, σύμφωνα με τους διοργανωτές, ψηφιακά και ονομαστικά, ενώ αργότερα θα δοθεί στους κατόχους και η δυνατότητα αλλαγής του ονόματος.
Οι θεατές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα μπουν σε κλήρωση (εγγραφές από 1 Δεκεμβρίου 2022 έως 31 Ιανουαρίου 2023) ώστε να αποκτήσουν τα πρώτα εισιτήρια. Οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να κατασκευάσουν ειδικά σχεδιασμένα πακέτα.

Θα ενημερωθούν για την επιλογή τους δύο ημέρες πριν από το άνοιγμα του παραθύρου αγορών τους (15 Φεβρουαρίου), το οποίο θα διαρκέσει 48 ώρες. Στη συνέχεια, θα μπορούν να επιλέξουν έως και τρία αθλήματα από τα 32 διαθέσιμα σε αυτήν την περίπτωση.

Τα άτομα που δεν κληρώθηκαν ή που δεν ήθελαν να συμμετάσχουν σε αυτήν την κλήρωση θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το τέλος του 2023 για να ελπίζουν να αποκτήσουν εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024, λίγες εβδομάδες μετά το άνοιγμα του γραφείου εισιτηρίων για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, που έχουν προγραμματιστεί για το φθινόπωρο του ίδιου έτους.

Ημερομηνίες «κλειδιά»:

  • Από 1 Δεκεμβρίου 2022 έως 31 Ιανουαρίου 2023: εγγραφές για την κλήρωση
  • Από 15 Φεβρουαρίου 2023: άνοιγμα εκδοτηρίου εισιτηρίων για τις κληρώσεις
  • Μάιος 2023: πώληση μεμονωμένων εισιτηρίων, ειδικά για την τελετή έναρξης
  • Φθινόπωρο 2023: εκδοτήριο εισιτηρίων για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες
  • Τέλος 2023: έκδοση εισιτηρίων χωρίς κλήρωση

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.