Κρίσιμη συνεδρίαση των Ολυμπιακών Επιτροπών στο Ηράκλειο

Κώστας Ευθυμιάδης
Κρίσιμη συνεδρίαση των Ολυμπιακών Επιτροπών στο Ηράκλειο

bet365

Οι εκπρόσωποι των 205 Ολυμπιακών Επιτροπών του κόσμου συνεδριάζουν αυτό το διήμερο στην Κρήτη.

Σήμερα και αύριο στο Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί η σημαντική Γενική Συνέλευση των Ολυμπιακών Επιτροπών.

Η Ελλάδα φιλοξενεί τους εκπροσώπους των Ολυμπιακών Επιτροπών από όλο τον πλανήτη, παρουσία και του Τόμας Μπαχ, σε μια Συνέλευση όπου θα συζητηθούν αρκετά σημαντικά θέματα.

Ανάμεσα σε αυτά θα είναι και το μέλλον της άρσης βαρών η οποία είναι στα «σχοινιά» από την ΔΟΕ, ενώ η ατζέντα περιλαμβάνει και τους εκπροσώπους από το Τόκιο όπου θα κάνουν τον απολογισμό τους από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ακόμη, οι εκπρόσωποι του Πεκίνου (Χειμερινοί Ολυμπιακοί 2022) και του Παρισιού (Ολυμπιακοί Αγώνες 2024) θα κάνουν ενημέρωση για τον προγραμματισμό τους.
Παράλληλα, σήμερα στις 7 το απόγευμα θα γίνει και η Τελετή Βράβευσης «ANOC Awards 2021», για τους καλύτερους αθλητές/τριες των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, μαζί με τον καλύτερο Έλληνα, η οποία θα μεταδοθεί απ΄ ευθείας από την ΕΡΤ.

«Είναι τιμή για τη χώρα μας, να φιλοξενούμε τις 205 Ολυμπιακές Επιτροπές όλων των χωρών του κόσμου, σε εξαιρετική συνεργασία με την ΕΟΕ και τον πρόεδρό της, κ. Καπράλο. Να βρίσκονται εδώ, στην Κρήτη, στο Ηράκλειο, όλοι οι ηγέτες του Ολυμπιακού κινήματος, της προστασίας και προώθησης των Ολυμπιακών αξιών ανά την υφήλιο, μαζί με τη ΔΟΕ και τον πρόεδρό της, κ. Μπαχ, καθώς και όλα τα στελέχη του παγκόσμιου αθλητικού γίγνεσθαι» ανέφερε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης για την διήμερη συνάντηση.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που σε άριστη συνεργασία με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, καλωσορίζουμε τις Ολυμπιακές Επιτροπές από όλο τον κόσμο στο όμορφο νησί της Κρήτης. Έχουμε ως χώρα την τιμή να φιλοξενούμε τη Γενική Συνέλευση της ANOC, να συζητήσουμε τα ζητήματα του Ολυμπιακού κινήματος και να βραβεύσουμε τους εξαιρετικούς αθλητές από τους αξέχαστους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο» είπε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα