Ο Δημήτρης Κουλούρης σε καλεί να πάρεις μέρος στο Spetsathlon για τη χαρά της συμμετοχής

Newsroom
Ο Δημήτρης Κουλούρης σε καλεί να πάρεις μέρος στο Spetsathlon για τη χαρά της συμμετοχής
Μιλήσαμε με τον ιδιοκτήτη των γυμναστηρίων Training Room για τις εμπειρίες του από την μεγάλη διοργάνωση των Σπετσών.

Ποδαρικό στη σειρά συνεντεύξεων που δημιουργούμε στο Gazzetta με αφορμή το ερχόμενο Spetsathlon (13-15 Μαΐου) μάς έκανε την προηγούμε εβδομάδα ο Γιάννης Δρυμωνάκος. Την σκυτάλη σήμερα (11/5) παίρνει ο Δημήτρης Κουλούρης, πρωταθλητής στην κολύμβηση και ιδιοκτήτης της αλυσίδας γυμναστηρίων Training Room.

Τι σου αρέσει περισσότερο στο Spetsathlon;
Το Spetsathlon αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό. Συνδυάζει την απόδραση από την Αθήνα, και μάλιστα σε έναν τόσο κοντινό και όμορφο προορισμό όπως είναι οι Σπέτσες, με την θετική ενέργεια από όλους τους ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές που συμμετέχουν κάθε χρόνο.

Πόσες φορές έχεις συμμετάσχει στη διοργάνωση;
Η πρώτη μου επαφή με τις Σπέτσες και την Communication Lab ήταν το 2017 και από τότε δεν έχουν χάσει καμία διοργάνωση. Ο Μάιος του Spetsathlon και ο Οκτώβριος του Spetses Mini Marathon είναι σταθερά ραντεβού για μένα.

Πώς έχει μετεξελιχθεί η διοργάνωση στην πορεία των χρόνων;
Από την πρώτη φορά που συμμετείχα το 2017 η διοργάνωση ήταν αψεγάδιαστη. Παρόλα αυτά κάθε χρόνο με εκπλήσσουν προσθέτοντας πολλές νέες δράσεις και δρώμενα. Όλο αυτό αντικατοπτρίζεται και στον αριθμό των συμμετεχόντων που αυξάνεται κάθε χρόνο. Φέτος με την ομάδα της Arla θα προσφέρουμε σε όλους τους συμμετέχοντες έναν κατάλληλο χώρο αλλά και καθοδήγηση για τις διατάσεις και την αποθεραπεία τους.

Ποιες οι ομοιότητες/διαφορές της προετοιμασίας σου για έναν επίσημο αγώνα και για μια διοργάνωση, όπως το Spetsathlon;
Δεν αγωνίζομαι πια επαγγελματικά, η προετοιμασία μου είναι οι προπονήσεις μου που με βοηθούν να κρατιέμαι σε φόρμα, ενώ προσπαθώ να μένω ενεργός συμμετέχοντας σε διοργανώσεις όπως το Spetsathlon και το Spetses Mini Marathon τον Οκτώβριο. Στόχο μου είναι να προπονούμαι 5-6 ώρες την εβδομάδα.

......

Πόσο χρόνο αφιερώνεις καθημερινά στον αθλητισμό και ποιο το κίνητρο που σε κρατάει σε εγρήγορση;
Ο αθλητισμός είναι η δουλεία μου, οπότε ασχολούμαι πολλές ώρες την ημέρα. Σε αυτή την προσπάθεια με στηρίζει σταθερά εδώ και τέσσερα χρόνια η Arla που συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη της αλυσίδας γυμναστηρίων Training Room. Κίνητρό μου είναι να εμπνέω και να εντάσσω στο χώρο της άθλησης όλο και περισσότερους νέους που θέλουν να ασχοληθούν σε ερασιτεχνικό ή και επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που δεν είχαν την τύχη και την χαρά να ασχοληθούν.

Γιατί κάποιος να πάρει μέρος στο Spetsathlon;
Πρώτα απ’ όλα γιατί γίνονται στις Σπέτσες που είναι ένα πανέμορφο νησί, αλλά και για να νιώσει την χαρά της της συμμετοχής. Του δίνεται η δυνατότητα, είτε συμμετέχει πρώτη φορά είτε έχει ξαναέρθει, να βάζει προσωπικούς στόχους και δοκιμάζει τις επιδόσεις του στο τρέξιμο, το κολύμπι και την ποδηλασία.

 

Τελευταία Νέα