Οδηγός Επιβίωσης για τους Αγώνες: Φαγητά, ποτά και παρελκόμενα

Οδηγός Επιβίωσης για τους Αγώνες: Φαγητά, ποτά και παρελκόμενα
Γιατί είναι μείζονος σημασίας τι θα τοποθετήσεις στο τραπέζι ανάμεσα σε σένα και την Samsung Neo QLED όσο παρακολουθείς τα διάφορα αθλήματα.

Μια σούπερ τεχνολογικά εξελιγμένη τηλεόραση, η κατάλληλη παρέα και φαγητά-ποτά-παρελκόμενα. Αυτό είναι το απαραίτητο τρίπτυχο προκειμένου να απολαύσεις κάθε αθλητικό γεγονός. Πόσο μάλλον τα διάφορα αθλήματα που θα παρακολουθήσουμε τις επόμενες εβδομάδες στους αθλητικούς χώρους της Ιαπωνίας.

Όσον αφορά, το ζήτημα της τηλεόρασης αναλύσαμε και σε προηγούμενο κείμενο γιατί μια Samsung Neo QLED χάρη στις τεχνολογίες της σε μεταφέρει στις κερκίδες των σταδίων των αγώνων που παρακολουθείς. Όσον αφορά τους τύπους των ανθρώπων που πρέπει να καλέσεις ή να αποφύγεις κατά τη διάρκεια ενός σημαντικού αγώνα, τους περιγράψαμε αναλυτικά εδώ. Οπότε στο παρόν κείμενο, θα ασχοληθούμε κυρίως με το τι θα πρέπει υπάρχει στο τραπέζι, ανάμεσα σε όσους θα παρακολουθείτε κάποιον αγώνα και στην Samsung Neo QLED.

.

Για την χρηστικότητα του κειμένου, θα χωρίσουμε αυτά που πρέπει να υπάρχουν στο τραπέζι σε τρεις κατηγορίες: στα πριν τον αγώνα, στα κατά τη διάρκεια του αγώνα και στα μετά τη λήξη του αγώνα.

1. Πριν τον αγώνα

Εδώ είναι ένα καλό σημείο για να ξεκαθαρίσουμε πως αν θέλουμε να είναι γεμάτο το τραπέζι μας όσο παρακολουθούμε έναν αγώνα θα πρέπει να έχουμε κάνει την απαραίτητη προετοιμασία. Καλό το delivery της τελευταίας στιγμής, αλλά προκειμένου να αποφύγουμε καθυστερήσεις στη διανομή λόγω των ημερών, θα πρέπει να έχουμε πάει για ψώνια τουλάχιστον μια μέρα πριν τον αγώνα. Και την Samsung Neo QLED άλλωστε, ούτε θα την αποκτήσουμε ούτε θα την συνδέσουμε λίγο πριν την σέντρα.

....

Έστω, λοιπόν, ότι κάθεστε στον καναπέ μία ώρα πριν τον αγώνα προκειμένου να παρακολουθήσετε τα στιγμιότυπα των αγώνων της προηγούμενης μέρας και να απολαύσετε του παθιασμένους πανηγυρισμούς των αθλητών χάρη στην τεχνολογία OTS Pro, τι θα πρέπει να έχετε μπροστά σας;
Στο τραπέζι θα πρέπει να υπάρχουν πράγματα που θα ανοίγουν την όρεξη για την συνέχεια. Όσον αφορά τα ποτά, η βραδιά θα μπορούσε να ξεκινήσει με ένα ελαφρύ καλοκαιρινό cocktail τύπου μαργαρίτα ή ένα κρασί. Για συνοδευτικά, πατατάκια, ξηρούς καρπούς (πολλούς ξηρούς καρπούς, θα αναφέρουμε στη συνέχεια το γιατί) και για τους πιο μερακλήδες ελιές και αγγουράκια-καροτάκια με ξίδι και αλάτι.

Σε αυτό το σημείο θέλουμε να αρχίσει να δένει η παρέα και να δημιουργείται μια ευχάριστη προσμονή για το τι θα ακολουθήσει. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση κάποιος να χορτάσει πριν τον αγώνα. Επίσης, ξεκαθαρίζουμε πως δεν πρέπει κανείς από τους καλεσμένους να έλθει φαγωμένος. Όπως προαναφέραμε, άλλωστε, το 33% της χαράς της παρακολούθησης ενός αγώνα έχει να κάνει με το φαγητό.

2. Κατά τη διάρκεια του αγώνα

Εδώ τα πράγματα σοβαρεύουν. Πριν την έναρξη του αγώνα επιτρεπόταν να σηκωθεί κάποιος από τον καναπέ και να φέρει κάτι από το ψυγείο. Αφού ο διαιτητής σφύριξε, δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. Τα φαγητά και τα ποτά πρέπει να βρίσκονται από την αρχή στο τραπέζι. Το μόνο διάστημα που ενδείκνυται για ανεφοδιασμό είναι το ημίχρονο (αν βέβαια το άθλημα που παρακολουθείται έχει ημίχρονα).

Ιδανικό φαγητό για τον αγώνα αποτελούν οι πίτσες, γιατί δεν χρειάζεται να κοιτάς τι τρως όσο το τρως μην τυχόν και λερωθείς, ώστε να έχεις την προσοχή σου δοσμένη ολοκληρωτικά στην οθόνη, η οποία χάρη στην τεχνολογία Quantom Dot σου δίνει τη δυνατότητα να βλέπεις μέχρι ένα δισεκατομμύριο αποχρώσεις χρώματος. Πίτσες, όμως, χωρίς περιορισμούς και παραξενιές τύπου «χωρίς μανιτάρια» ή «με ανανά». Οι πίτσες πρέπει να είναι σπέσιαλ, δηλαδή να έχουν σάλτσα ντομάτας, τυρί, ζαμπόν, μπέικον και μανιτάρια. Πειραματισμούς μπορούμε να κάνουμε άλλη μέρα σε κάποιο ιταλικό και όχι την μέρα του αγώνα. Ιδανικά θα πρέπει να τις έχει φτιάξει ο οικοδεσπότης -για να αποφύγουμε την πιθανή καθυστέρηση του delivery που προαναφέραμε- και να έχει και μερικές στην κατάψυξη για το ενδεχόμενο παράτασης και πέναλτι.

Μια καλή εναλλακτική για τις πίτσες είναι οι φτερούγες κοτόπουλου ή τα καλαμάκια και για συνοδεία τηγανιτές πατάτες. Γενικώς, αποφεύγουμε burger, μακαρονάδες και οτιδήποτε έχει καλές πιθανότητες να μας λερώσει.

....

Σε απόσταση έκτασης ενός χεριού από τον καναπέ πρέπει να βρίσκονται πολλές παγωμένες μπύρες. Τόσο για να τις πίνουμε μαζί με το φαγητό όσο και την χώνεψη. Και μιας οι πίτσες -όσες και να είναι- κάποια στιγμή θα τελειώσουν, καλό είναι να έχουμε κι άλλους ξηρούς καρπούς στο τραπέζι. Είναι ό,τι πρέπει και για την αγωνία που θα προκύψει σε περίπτωση που αν παρακολουθείτε μπάσκετ ή ποδόσφαιρο το ματς πάει στην παράταση. Μην ανησυχείτε ότι ο θόρυβος από το μασούλημα μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή. Το Active Voice Amplifier της Samsung Qled διαθέτει ανάλυση θορύβου περιβάλλοντος και ενίσχυση καθαρότητας φωνής. Όταν θόρυβοι στο περιβάλλον του δωματίου, όπως το μασούλημα, δεν σου επιτρέπουν να ακούς τι λέει ο σπίκερ, το AVA ενισχύει την ένταση των μεσαίων συχνοτήτων παράγοντας σαφή και εύκολα ακουστό διάλογο.

3. Μετά τη λήξη

Η βραδιά πρέπει να κλείσει με κάτι γλυκό. Είτε γιατί έχασε η αγαπημένη μας ομάδα/ο αγαπημένος μας αθλητής και πρέπει να γλυκαθούμε είτε γιατί κέρδισε και πρέπει να το γιορτάσουμε. Με την θερμοκρασία να έχει φτάσει σε επίπεδα καύσωνα ένα παγωτό είναι ό,τι πρέπει (όχι, αυτό δεν χρειάζεται να το έχει φτιάξει ο οικοδεσπότης). Εάν όμως ο οικοδεσπότης είναι προνοητικός, μπορεί να έχει φτιάξει ένα γλυκό ψυγείου. Έτσι θα προσφέρει τις απαραίτητες νότες νοσταλγίας στην βραδιά, όπως συνήθως κάνουν και όλες οι μεγάλες διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις.

Δεν ξέρουμε ποιοι θα πάρουν τα περισσότερα μετάλλια στους φετινούς Αγώνες. Είμαστε, όμως, σίγουροι πως με τις παραπάνω συμβουλές σχετικά με τα φαγητά και τα ποτά, την κατάλληλη παρέα και μια Samsung Neo QLED θα απολαύσετε τη διοργάνωσης στον μέγιστο βαθμό.

Διαφημιστική καταχώριση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

 

Τελευταία Νέα