Οδηγός Επιβίωσης για ένα καλοκαίρι γεμάτο αθλητισμό: Η παρέα

Οδηγός Επιβίωσης για ένα καλοκαίρι γεμάτο αθλητισμό: Η παρέα
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την Samsung Neo QLED, η οποία φέρνει κάθε λογής άθλημα στο σαλόνι σου αυτό το καλοκαίρι, και θα κάνει 5+1 τύπους να... χαζέψουν!

Τι είναι αυτό που χρειάζεσαι, για να απολαύσεις μια υπέροχη αθλητική βραδιά στο έπακρο; Πρώτον, καλό φαΐ. Δεύτερον, καλή παρέα. Τρίτον, καλή τηλεόραση. Ή βάλτε τα με όποια σειρά θέλετε. Το τρίπτυχο αυτό δεν... χάνει με τίποτα! Και το φετινό καλοκαίρι ενδείκνυται για πολλές τέτοιες περιστάσεις!

Ειδικά, όταν το φαΐ το έχεις επιμεληθεί ο ίδιος (άντε και το σουβλατζίδικο της γειτονιάς), η... κολόνια με τους φίλους σου κρατάει χρόνια και στο σαλόνι σου υπάρχει μια τηλεόραση Samsung Neo QLED, που κάνει κάθε στιγμή τόσο ζωντανή, όσο και μοναδική!

Γιατί τι προσφέρει η Samsung Neo QLED; Εντυπωσιακή 8K εικόνα, εξαιρετικό φωτισμό και τρισδιάστατο ήχο! Όλα όσα χρειάζονται, δηλαδή, για να ικανοποιηθεί και ο πιο απαιτητικός σου φίλος! Ο οποίος μπορεί να «κρύβεται» μέσα στους παρακάτω 5+1 τύπους που παρακολουθούν (ή και όχι) κάθε λογής άθλημα!

1. Ο σκέφτομαι-μόνο-το-φαγητό-και-τίποτα-άλλο

Pizza friends

Το φαγητό είναι από τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να πάει καλά μια αθλητική βραδιά και αποτελεί ιεροτελεστία. Υπάρχει, όμως, (σχεδόν πάντα) εκείνος ο φίλος που έρχεται μόνο και μόνο για το φαγητό. Είναι αυτός που ρωτάει όλη την ώρα «Τι θα φάμε απόψε; Τι θα παραγγείλουμε;» και μόλις έρθει το φαγητό, δεν έχει πουθενά αλλού στραμμένη την προσοχή του. Στο τέλος, θα κάνει και το σχόλιό του, για να δείξει αν ο απαιτητικός του ουρανίσκος ικανοποιήθηκε ή όχι ενώ ποσώς θα τον απασχολήσει το αποτέλεσμα και ο νικητής.

2. Ο φωνακλάς

samsung

Είναι αυτός που θα φωνάξει σε κάθε αμφισβητούμενη - για εκείνον - φάση και θα σχολιάζει τα πάντα, φωνάζοντας φυσικά! Είτε νικήσει η αγαπημένη του ομάδα, είτε ο αγαπημένος του αθλητής (μαντέψτε!) θα φωνάξει, σηκώνοντας ψηλά ένα κασκόλ και λέγοντας συνθήματα. Κι είναι αυτός που θα ακούει πάντα από την παρέα του το «κάνε λίγο πιο σιγά ρε 'συ, μην φωνάζεις τόσο, σε ακούμε». Ευτυχώς, όμως, όπως είπαμε, η Samsung Neo QLED έχει τη λύση στο πρόβλημα.

3. Ο αδικημένος

Friends shouting

Είναι αυτός που υποστηρίζει την ομάδα του ή τον αγαπημένο του αθλητή χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος! Και κάθε απόφαση εις βάρος τους (δεν έχει σημασία αν είναι σωστή ή λάθος) είναι αυτομάτως μια αδικία, που την νιώθει στο πετσί του, και ένα «παιχνίδι του συστήματος». Σε πολλές περιπτώσεις, ο αδικημένος «ταυτίζεται» και με την παραπάνω κατηγορία, αυτή του φωνακλά. Και αν δεν νικήσει η ομάδα ή ο αγαπημένος του αθλητής, δεν θα είναι επειδή δεν μπορεί, αλλά διότι θα υπάρχουν άλλοι παράγοντες, που δεν τους αφήνουν.

4. Ο στοιχηματζής

men shouting

Είναι ο τύπος που τσεκάρει όλη την ώρα τα... χαρτάκια του, λες και κοιτάει τα SOS στην εξεταστική. Είναι αυτός, που βλέπει κάθε τρεις και λίγο την εφαρμογή του, για να δει τι γίνεται στα υπόλοιπα αγωνίσματα. Είναι αυτός, που τρώει εναγωνίως τα νύχια του, περιμένοντας την στιγμή που θα τον λυτρώσει. Όλες του οι κουβέντες γυρνούν γύρω από ένα αποτέλεσμα, σε βαθμό που χάνει την απόλαυση της στιγμής και έχει στο μυαλό του μόνο ένα πράγμα: τη (δική του) νίκη.

5. Ο έχω-το-νου-μου-στο-κινητό-μου

samsung2

Πρέπει να το παραδεχτούμε. Όλοι έχουμε έναν - ok, μπορεί και παραπάνω - φίλο που έχει την προσοχή του στραμμένη μόνο στην οθόνη του κινητού του και οι λέξεις «ποδόσφαιρο, μπάσκετ, κολύμβηση, αθλητισμός» είναι λέξεις που δεν τον αφορούν. Είτε θα σκρολάρει στο instagram, είτε θα διαβάζει νέα στο twitter, είτε θα μιλάει με την κοπέλα του στο facebook, το point είναι ότι μια αθλητική βραδιά δεν είναι το... φόρτε του κι έρχεται μόνο και μόνο για να μην παραπονεθούν οι υπόλοιποι. Η Samsung Neo QLED πιθανώς θα του αλλάξει τη γνώμη!

6. Ο γνώστης

Man brain

Επίσης, όλοι έχουμε έναν φίλο που το παίζει/είναι γνώστης. Είναι αυτός που στην παρέα τον αποκαλούν «ξερόλα» για πείραγμα ή «κινητή εγκυκλοπαίδεια» από θαυμασμό. Ξέρει από την ημερομηνία γέννησης και το ζώδιο του εκάστοτε αθλητή, πότε «ανακαλύφθηκε» το 80% των αθλημάτων και πάει λέγοντας. Που και που, τού «σκάει» και κάποιο αποτέλεσμα από τα (πολύ) παλιά, ενώ προκαλεί τους υπόλοιπους να ανοίξουν τη wikipedia, για να αρχίσει να τους απαριθμεί όλους τους νικητές του εκάστοτε θεσμού - χωρίς λάθος!

Το σίγουρο είναι πως όποιο φίλο και να έχεις ή σε όποια κατηγορία και να βλέπεις τον εαυτό σου, αν είσαι μαζί με την παλιοπαρέα κι έχεις μια τηλεόραση που πληροί όλες σου τις προϋποθέσεις, η βραδιά προδιαγράφεται πετυχημένη!

Διαφημιστική καταχώριση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

 

Τελευταία Νέα