NHL: Από πυροτεχνήματα σκοτώθηκε ο Ματίς Κιβλένιεκς

NHL: Από πυροτεχνήματα σκοτώθηκε ο Ματίς Κιβλένιεκς

bet365

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του τερματοφύλακα του Κολόμπους στο χόκεϊ επί πάγου, Ματίς Κιβλένιεκς, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο τρόπος με τον οποίο έχασε τη ζωή του ο τερματοφύλακας του NΗL, Ματίς Κιβλένιεκς, ανακοινώθηκε από τις Αρχές στις ΗΠΑ.

Ο γκολκίπερ των Columbus Blue Jackets είχε αρχικά ανακοινωθεί πως σκοτώθηκε από πτώση, χωρίς να δοθούν περαιτέρω στοιχεία. Αυτό όπως φαίνεται δεν ισχύει καθώς ο άτυχος 24χρονος σκοτώθηκε από πυροτέχνημα το οποίο τον χτύπησε στο στήθος!

Η αστυνομία στο Νόβι του Μίσιγκαν ανέφερε πως ένα κουτί από πυροτεχνήματα σε σπίτι άρχισε να γέρνει με αποτέλεσμα να εκτοξεύονται προς τους ανθρώπους που βρίσκονταν σε αυτό την Κυριακή το βράδυ. Ο Κιβλένιεκς βρισκόταν εκείνη τη στιγμή μέσα σε υδρομασάζ και δεν πρόλαβε να διαφύγει.

Το πυροτέχνημα τον χτύπησε απευθείας στην καρδιά και στους πνεύμονες, σύμφωνα με το ανακοινωθέν, χωρίς να διευκρινίζει αν το χτύπημα ήταν απευθείας πάνω του ή σκοτώθηκε μετά τις απανωτές εκρήξεις που ακολούθησαν. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε στις 22:13 το βράδυ της Κυριακής (τοπική ώρα) με τον άσο του χόκεϊ να μεταφέρεται νεκρός στο νοσοκομείο της περιοχής.

Πριν το ανακοινωθέν είχε θεωρηθεί πως ο Κιβλένιεκς βγαίνοντας από το υδρομασάζ γλίστρισε και χτύπησε το κεφάλι του στο τσιμέντο στην προσπάθεια να ξεφύγει από τα πυροτεχνήματα, όμως τελικά ο τρόπος με τον οποίο σκοτώθηκε ήταν διαφορετικός.

 

Τελευταία Νέα