Μοντέλα, καυτά εσώρουχα και ξύλο! (pics, vid)

Gazzetta team
Μοντέλα, καυτά εσώρουχα και ξύλο! (pics, vid)

bet365

Όταν το... σέξι αποκτά αγριάδα, το όνομά του είναι «Lingerie Fighting Championship». To Gazzetta Journal Weekend σας παρουσιάζει την σέξι εκδοχή των μαχητικών σπορ.

Μία φορά και... ένα καιρό υπήρχε το «Lingerie Football League». Ένα πρωτάθλημα δηλαδή το οποίο αποτελούσαν γυναικείες ομάδες, που οι παίκτριές τους, αγωνίζονταν με εσώρουχα. Το 2013 όμως, 4 χρόνια μετά την ίδρυσή του, οι διοργανωτές θέλησαν να το επεκτείνουν και να το κάνουν πιο επίσημο, με αποτέλεσμα η λέξη Lingerie να αντικατασταθεί από το Legends, οι ομάδες να αποκτήσουν εμφανίσεις και ουσιαστικά να χαθεί η σέξι μαγεία.

Αυτή τη χαμένη μαγεία λοιπόν ήρθε να αντικαταστήσει το «Lingerie Fighting Championship». Τι είναι αυτό; Για όσους ασχολούνται με τα δυναμικά αθλήματα μία μίξη του UFC με το Divas Championship του WWE. Καλλίγραμμες κοπέλες δηλαδή που φοράνε σέξι εσώρουχα και αγωνίζονται σε 8γωνο, σε μία διοργάνωση που έχει ως έδρα της το Λας Βέγκας. Φυσικά το παρουσιαστικό και οι ικανότητές τους, δεν παραπέμπει στην Ronda Rousey, αλλά σε μοντέλα που κάνουν αυτή τη δουλειά προκειμένου να βγάλουν χρήματα.



Κοινώς δεν είναι επαγγελματίες του είδους. Απλά έχουν μάθει κάποιες κινήσεις. Άλλωστε δεν πουλάνε την τεχνική ή τη δύναμη τους. Για άλλο πράγμα προσελκύουν τους θεατές, κάτι στο οποίο στηρίζεται και η ιδρύτρια του LFC, Ρόνι Τέιλορ: «Οι περισσότερες αθλήτριες του UFC είναι άσχημες. Δυστυχώς είναι αλήθεια αυτό. Τα κορίτσια που αγωνίζονται σε εμάς είναι σαν τα ring girls, παλεύουν με εσώρουχα και δεν βλέπω κάτι κακό σε αυτό».


Όπως χαρακτηριστικά έχει δηλώσει, η ιδέα του ήρθε όταν κατά την διάρκεια ενός γυναικείου αγώνα, παρατήρησε πως το κοινό είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για αυτόν παρά για τους αντρικούς που ακολουθούσαν. Εκεί σκέφτηκε πως το ενδιαφέρον αυτό θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, αν οι αθλήτριες ήταν πιο όμορφες. Για αυτό και θέτει ως προτεραιότητα το παρουσιαστικό της κοπέλας και μετά τις ικανότητές της...

Το αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε...




 

Τελευταία Νέα