Μεγάλα γκολ εντός και... εκτός! (pics)

Gazzetta team
Μεγάλα γκολ εντός και... εκτός! (pics)

bet365

Ακόμα μια αγωνιστική στο Τσάμπιονς Λιγκ με τα γκολ να είναι πολλά και όμορφα... Όμως, τα ωραιότερα ήταν και πάλι στις... εξέδρες!

Το Gazzetta Weekend Journal, συνεχίζει και μετά την πρώτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και τις... καλλονές των σκόρερ, μαζεύει τα καλύτερα κορμιά από τα γκολ της δεύτερης αγωνιστικής και σας τα παρουσιάζει και πάλι! Αυτή την εβδομάδα έχουμε 10+1... Κανονική εντεκάδα! Οι 10 είναι νυν (την μία την είδαμε και πριν δύο εβδομάδες) και η μία πρώην, αλλά τι πρώην!

Ας αρχίσουμε με την εκρηκτική Sam Cooke, που είδε τον Κρις Σμόλινγκ να σκοράρει με την Γιουνάιτεντ!

Μένουμε στο παιχνίδι της Γιουνάιτεντ και περνάμε στον άλλο σκόρερ, τον Χουάν Μάτα για να βρούμε την κουκλάρα, Λορένα Μαρτίνεζ...

Άνετα η Παρί 3-0 την Σαχτάρ, με τον Νταβίντ Λουίζ να σκοράρει και την Σάρα Μαντέιρ σίγουρα να πανηγυρίζει σαν τρελή...

Ο Λεβαντόφσκι κάνει το δικό του... show τελευταία (5 γκολ σε 10 λεπτά, χατ τρικ κόντρα στην Ντιναμό) και η Άννα Λεβαντόφσκα το διασκεδάζει!

Και πάμε στον θρίαμβο του Ολυμπιακού... Όχι, όχι δεν σας έχουμε ούτε του Πάρντο, ούτε του Φινμπόγκασον, έχουμε όμως του Οσπίνα! Μπορεί να μη σκόραρε, του χρεώνεται όμως το 2-1 του Φορτούνη ως αυτογκόλ και έτσι εμείς εντοπίσαμε την Jesy Sterling που λογικά θα... παρηγόρησε τον γκολκίπερ μετά το ματς!

Συνεχίζουμε από τη νίκη του Ολυμπιακού και πάμε στον Αλέξις Σάντσεθ που σκόραρε, αλλά δεν... πλήγωσε τους «ερυθρόλευκους». Άραγε η Laia Grassi τον παρηγόρησε μετά ή ισχύουν οι φήμες που μιλούν για χωρισμό;

Ο Σέρχι Ρομπέρτο έδωσε το σύνθημα της ανατροπής στην Μπαρτσελόνα στο 2-1 επί της Λεβερκούζεν και η όμορφη Coral Simanovich το γιόρτασε με τη ψυχή της...

Ισοφάρισε λοιπόν ο Ρομπέρτο, αλλά ο Σουάρες έδωσε τη νίκη στη Μπάρτσα... Η χαρά της Sofi Balbi τεράστια!

Αλβάρο Μοράτα και γκολ... Αυτό συνέβη και αυτή την εβδομάδα στη Γιουβέντους! Πέμπτο σερί τέρμα του στο Τσάμπιονς Λιγκ παρακαλώ! Αν συνεχίσει έτσι δεν θα... σταματήσετε να βλέπετε την Μαρία Πομπό!

Και κλείνουμε με μια πρώην... Ο Κριστιάνο έφτασε τα 501 γκολ στη καριέρα του... Αλήθεια ρε Ιρίνα, δεν μπορεί να μη χάρηκες καθόλου γι' αυτό!

 

Τελευταία Νέα