«Μύθος το... μέγεθος των Ελλήνων»!

«Μύθος το... μέγεθος των Ελλήνων»!

bet365

Λόλα Τέιλορ, μία πορνοστάρ παγκόσμιου βεληνεκούς αποκαλύπτει στο G-Weekend Journal τα ερωτικά καπρίτσια των Ελλήνων, εκφράζει τις ενστάσεις της για τους συμπατριώτες μας και ετοιμάζεται για νέο κορυφαίο βραβείο της από τη βιομηχανία του πορνό.

Στην κορύφωση του μετεγγραφικού πυρετού, με τον υδράργυρο να... χτυπάει κόκκινο, η ατμόσφαιρα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ήταν ήδη... ηλεκτρισμένη.

Ωστόσο, το έδαφος άρχισε να... σείεται από την παρουσία της περίφημης πορνοστάρ, Λόλα Τέιλορ, στην επιστροφή της στην Αθήνα λίγους μήνες μετά την παρουσία της στο Athens Erotic Art Festival, όπου προκάλεσε πανδαιμόνιο με την παρουσία της. Ο λαός την ζητούσε και εκείνη ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, μένοντας στη... σκιά της Ακρόπολης για 8 μέρες.

Το G-Weekend Journal την ξεπροβόδισε λίγο πριν πετάξει για την χώρα της, τη Ρωσία. Μία αλλαγή στα σχέδιά της την τελευταία στιγμή, μας ανάγκασε να δώσουμε μάχη με το χρόνο ώστε να την προλάβουμε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο πριν το ταξίδι της επιστροφής στη ρωσική πρωτεύουσα.

Το check in έγινε, έχοντας στην αγκαλιά της το λευκό σκυλάκι της που φέρει το όνομά της, Λόλα.

Ετσι λοιπόν, λίγο πριν χαθεί μέσα στο πλήθος για τη Μόσχα στάθηκε για λίγο στην κάμερα του G-Weekend Journal, μιλώντας για την ελληνική εμπειρία, τα σχέδιά της για το μέλλον, την υποψηφιότητά της για την κορυφαία hardcore godess και την έκθεση ζωγραφικής της που ελπίζει να φέρει κάποια στιγμή στην Ελλάδα.

Η Λόλα Τέιλορ άφησε στην άκρη τις... ντρίμπλες και απάντησε με παρρησία στο ερώτημα του... 1.000.000 δολαρίων αναφορικά με τις ερωτικές επιδόσεις των Ελλήνων, έχοντας ως... ειδική πιο εμπεριστατωμένη άποψη, Η απάντησή της ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!

Η Ρωσίδα καλλονή στο G-Weekend Journal:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα