Το «Έντεκα Εμείς» για το έπος του Παναθηναϊκού στο Wembley!

Gazzetta team
Το «Έντεκα Εμείς» για το έπος του Παναθηναϊκού στο Wembley!

bet365

Ένα εξαιρετικό και άκρως διαφωτιστικό βιβλίο για την επική πορεία του Παναθηναϊκού μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στα βιβλιοπωλεία με την υπογραφή του Νίκου Τζουάννη.

Πενήντα χρόνια από το έπος του Παναθηναϊκού μέχρι το Wembley συμπληρώνονται την Τετάρτη 2 Ιουνίου! Στο πλαίσιο αυτό, ο δημοσιογράφος, Νίκος Τζούαννης, προχώρησε στην πρώτη του συγγραφική προσπάθεια με το βιβλίο «Έντεκα Εμείς», στο οποίο φωτίζονται όλες οι πτυχές εκείνης της τρομερής αρμάδας του Φέρεντς Πούσκας!

Το δελτίο Τύπου της Belle Epoque αναφέρει τα εξής:

«Ο Νίκος Τζουάννης συγκέντρωσε ένα απίστευτο υλικό, το συνέθεσε με το εξαιρετικό (όπως αποδείχτηκε) συγγραφικό του ταλέντο και παρουσιάζει την ιστορία της θρυλικής πορείας του Παναθηναϊκού, όπως αυτή δεν γράφτηκε ποτέ ξανά! Άγνωστες ιστορίες, παρασκήνια, θαμμένα μυστικά και αναμνήσεις των πρωταγωνιστών. Με λίγα λόγια: Όσα δεν γνωρίζετε για το Έπος του Γουέμπλεϊ.

Παράλληλα, ο Πέτρος Μπάλτας «στολίζει» την έκδοση με τον δικό του μοναδικό τρόπο, σκιτσάροντας 20 ξεχωριστά σκίτσα, τα οποία συντροφεύουν τις σελίδες του βιβλίου: από τον Γιώργο Ζαμπέτα και τον Νίκο Ξυλούρη, έως «το γκολ του Καμάρα» και την πορεία των οπαδών του Παναθηναϊκού στη γέφυρα του Γουέστμινστερ! Την έκδοση συνοδεύουν δεκάδες υπερσπάνια φωτογραφικά και αρχειακά ντοκουμέντα, που δεν έχουν δημοσιευτεί ξανά. Πρόκειται για υλικό που ανήκει στον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, υπό την αιγίδα του οποίου κυκλοφορεί το βιβλίο.

Προλογίζει ο Τάκης Οικονομόπουλος, ενώ το κείμενο στο οπισθόφυλλο υπογράφει ο Μίμης Δομάζος».

NEWS FEED