Η... λύτρωση του Μπα στην Τούμπα και ο «αδερφός» Σισέ! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Η... λύτρωση του Μπα στην Τούμπα και ο «αδερφός» Σισέ! (vid)

bet365

Το G-Weekend γράφει το story γύρω από το πιο σημαντικό - όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος - γκολ της καριέρας του Ουσεϊνού Μπα κόντρα στον ΠΑΟΚ και το τρομερό δέσιμο με τον Ολυμπιακό και τον... αδερφό του, Παπέ Σισέ.

Ήταν με διαφορά το σημαντικότερο γκολ της καριέρας του. Ήταν ένα γκολ που ήθελε και που έψαχνε καιρό. Ήταν ένα τέρμα προσωπικής λύτρωσης για τον Ουσεϊνού Μπα. Η κεφαλιά του στο 1-1 για τον Ολυμπιακό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Το πρώτο του τέρμα στο ματς Νο43 με τους πρωταθλητές Ελλάδας, όπως είχατε διαβάσει σχετικά και ένα τέρμα που ήθελε εξαρχής να το αφιερώσει στον φίλο του Παπέ Αμπού Σισέ, που τον θεωρεί αδερφό του. Χάρις στον Σισέ εξάλλου ήρθε στον Ολυμπιακό.

Τι έχει το... background γύρω από αυτό το 1-1; Ο ίδιος ο Μπα μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είχε να λέει πως ήταν το σημαντικότερο γκολ της ποδοσφαιρικής του πορείας. Οι συμπαίκτες του του απένειμαν τα εύσημα αλλά εκείνος παρέμεινε ταπεινός όπως πάντα παρά το... ξέσπασμά του στον πανηγυρισμό του και την αφιέρωσή του στον συμπατριώτη του, Παπέ Σισέ.

Στον άνθρωπο με τον οποίο περνούν τόσες ώρες μαζί. Με τον οποίο είναι σαν οικογένεια και έκαναν Χριστούγεννα παρέα, κάνοντας και τα χορευτικά τους κόλπα (και τους δύο αρέσει πολύ ο χορός ενώ ο Σισέ ασχολείται και με το μπάσκετ). Ο ίδιος ο Μπα είχε πει άλλωστε παλαιότερα για τον Παπέ Σισέ: «Είναι αδερφός μου. Σαν αδερφός μου. Αυτός βοήθησε ώστε να γίνει η μεταγραφή μου στην ομάδα. Χάρις σε αυτόν είμαι στον Ολυμπιακό και νιώθω τόσο καλά».

Το γκολ αυτό βέβαια ήταν πάνω απ' όλα για την ομάδα. Πάνω απ' όλα για τον Ολυμπιακό με τον οποίο έχει ένα φοβερό δέσιμο. Στην 2η οικογένειά του. Ένα γκολ δηλαδή με αποδέκτες τον Ολυμπιακό και τον Παπέ Σισέ. Ο Μπα πάντως δέχθηκε πολλά συγχαρητήρια για το γκολ του από αρκετούς φίλους του και από τη Γαλλία και από την πατρίδα του τη Σενεγάλη. Δείγμα του πόσο αγαπητός είναι.

 

Τελευταία Νέα