Quiz για… διαβασμένους: Ξέρεις τους 30 πρώτους σκόρερ του φετινού Champions League;

Gazzetta team
Quiz για… διαβασμένους: Ξέρεις τους 30 πρώτους σκόρερ του φετινού Champions League;

bet365

Η φάση των ομίλων του φετινού Champions League τελείωσε και ήρθε η ώρα για… τεστ από το G-Weekend. Πιστεύεις ότι το παρακολούθησες στο 100%; Ευκαιρία να το αποδείξεις και να βρεις τους 30 πρώτους σκόρερ, σε ένα quiz για διαβασμένους λύτες, που η βάση ορίζεται… επιεικώς στο 25/30.

Μέσα στη διαρκή αναποδιά την οποία βιώνει ο κόσμος και το ποδόσφαιρο ειδικότερα (για σένα λέμε κορονοϊέ), οι φανατικοί φίλοι του Champions League είδαν το… όνειρό τους να γίνεται πραγματικότητα.

Έξι αγωνιστικές μέσα σε οκτώ εβδομάδες, με μοναδικό διάλειμμα το παράθυρο των εθνικών ομάδων, συνέθεσαν την πιο συμπυκνωμένη και χορταστική φάση ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, η οποία και πλέον έφτασε στο τέλος της.

Επειδή, όμως, τα νοκ-άουτ αργούν και ώσπου να μάθουμε τα ζευγάρια της κλήρωσης των «16» (14/12, 13:00, Cosmotesport), το Gazzetta Weekend Journal μοιράζει κόλλες και τεστάρει το πόσο διαβασμένοι δηλώνετε αναφορικά με τη φάση των γκρουπ της φετινής σεζόν.

Θέμα; Οι 30 πρώτοι σκόρερ των 8 ομίλων. Χρόνος; Οκτώ λεπτά. Βοήθεια; Ο αριθμός των γκολ (με σειρά προτεραιότητας στις ισοβαθμίες το γκολ/ανά λεπτά συμμετοχής) και δίπλα από τον παίκτη που ψάχνουμε, ο σύλλογός του.

Εύκολο, έτσι; Αν, λοιπόν, πιστεύετε ότι «το ‘χετε», τότε δεν έχετε παρά να παίξετε στο παρακάτω quiz. Οτιδήποτε πέρα από τουλάχιστον 25/30 είναι σκέτη αποτυχία. Το «άριστα» το κρατάμε για όσους «γράψουν» από 28 και πάνω.

Ώρα για quiz!

 

Τελευταία Νέα