Ντόναλντ Τραμπ, οι ατάκες που... σόκαραν τον πλανήτη!

Gazzetta team
Ντόναλντ Τραμπ, οι ατάκες που... σόκαραν τον πλανήτη!

bet365

Ατάκες που «πάγωσαν» τον πλανήτη, λόγια που βγήκαν από το στόμα του ισχυρότερου άνδρα και προκάλεσαν σοκ. Ο Ντόναλντ Τραμπ ξέρει να «τρομάζει» με τις... γκάφες του.

Ξέρει όσο λίγοι ηγέτες να κάνουν αυτούς που τους ακούν να... μουδιάζουν, όχι από συγκίνηση, αλλά από τρόμο! Ωστόσο, αυτό που «σόκαρε» ήταν πως παρά τα όσα έλεγε πριν τις εκλογές, κατάφερε να εξασφαλίσει την παρουσία του στον Λευκό Οίκο. «Αν η Ιβάνκα δεν ήταν κόρη μου, πιθανότατα να έβγαινα μαζί της» ήταν ένα από τα σχόλια που... πάγωσαν και την Ιβάνκα. Πάμε να δούμε αυτές τις ατάκες πριν την εκλογή του

Για την πρώην Μις Υφήλιο «Άραγε η διεφθαρμένη Χίλαρι Κλίντον βοήθησε την αηδιαστική - εξετάστε το παρελθόν της και το ερωτικό βίντεο που έχει γυρίσει- Αλίσια Ματσάδο να γίνει Αμερικανίδα υπήκοος προκειμένου να την χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια της τηλεμαχίας;»

Για τα θύματα του Έμπολα «Οι ΗΠΑ δεν πρέπει να επιτρέψουν σε μολυσμένους ανθρώπους να γυρίσουν πίσω στην πατρίδα. Όσοι πάνε σε μακρινά μέρη για να βοηθήσουν είναι σπουδαίοι, αλλά πρέπει να υποστούν τις συνέπειες»

Για τον χωρισμό της δημοσιογράφου Αριάνα Χάφινγκτον με μέλος του Κογκρέσου «Είναι άσχημη τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Κατανοώ πλήρως τον άντρα της που την άφησε για έναν άλλον άντρα. Πήρε τη σωστή απόφαση»

Για τους μετανάστες από το Μεξικό «Όταν το Μεξικό στέλνει τους ανθρώπους του, δεν στέλνει τους καλύτερους. Δεν στέλνουν εσάς. Στέλνουν ανθρώπους που έχουν πολλά προβλήματα και φέρνουν τα προβλήματα αυτά σ’ εμάς. Φέρνουν ναρκωτικά. Φέρνουν εγκλήματα. Είναι βιαστές, αλλά μερικοί υποθέτω είναι καλοί άνθρωποι»

Για τη μπούρκα: «Οι μουσουλμάνες γυναίκες ίσως προτιμούν να φορούν μπούρκα γιατί δεν χρειάζεται να φορούν μέικ απ»

Για τις επιθέσεις στο Παρίσι: «Δείτε στο Παρίσι, με αυτούς τους νόμους περί οπλοφορίας τους πιο περιοριστικούς του κόσμου: κανείς δεν είχε όπλα εκτός από τους κακούς. Αν είχαν όπλα, αν οι άνθρωποί μας ήταν οπλισμένοι, αν είχαν το δικαίωμα να φέρουν όπλα, η κατάσταση θα ήταν πολύ, πολύ διαφορετική»

Για την άμβλωση: «Οι γυναίκες θα πρέπει να τιμωρούνται αν επιλέξουν την άμβλωση»

Τα έκανε... σαλάτα με τον εφιάλτη του κορονοϊού

Ποιος δεν εξοργίστηκε με τις ατάκες του στο θέμα του κορονοϊού...Την ώρα που ο πλανήτης παλεύει ενάντια στην πανδημία, δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Ντόναλντ Τραμπ δεν δίστασε να πει ψέματα για τον ιό. Το... αλησμόνητο «ο κοροναϊός και η οικονομική ύφεση έχουν σταλεί από τον Θεό για να… με δοκιμάσει» προκάλεσε κύμα αντιδράσεων, αλλά δεν έμεινε εκεί! Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Τραμπ πρότεινε στους επιστήμονες να εξετάσουν το ενδεχόμενο θεραπείας ασθενών με κοροναϊό με μεγάλη δόση ακτινοβολίας έως με ενέσεις με απολυμαντικό. «αν "βομβαρδίζαμε" το σώμα με μια τρομακτική ποσότητα υπεριώδους ακτινοβολίας ή ενός δυνατού φωτός;

Και νομίζω ότι είπατε πως δεν έχει ελεγχθεί αλλά θα το δοκιμάσετε. Και μετά βλέπω και το απολυμαντικό. Που τον σκοτώνει σε ένα λεπτό (τον κοροναϊό), σε ένα λεπτό! Μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό; Με ένεση, ή με έναν καθαρισμό. Όπως βλέπετε μπαίνει στους πνεύμονες και πολλαπλασιάζεται στους πνεύμονες. Οπότε θα ήταν ενδιαφέρον να το δοκιμάσουμε κι αυτό» ήταν συγκεκριμένα τα λόγια του Προέδρου της Αμερικής και ο πλανήτης έμεινε αποσβολωμένος. Ναι, ο ισχυρότερος άνδρας του πλανήτη ξεστόμισε κάτι τέτοιο και όλοι αναρωτιόντουσαν για το... που πάει αυτός ο πλανήτης.

Πολλές φορές ο Τραμπ εξέφραζε τι σιγουριά του πως ο ιός θα εξασθενήσει, «όταν μπούμε στον Απρίλιο και ο καιρός γίνει πιο ζεστός. Η ζέστη έχει αρνητική επιρροή σε αυτό το είδος ιών», αλλά έκανε ξανά λάθος. Κι όταν τα κρούσματα αυξάνονταν ή έμεναν σταθερά, ένα... ψέμα ήταν εκεί για να κερδίσει τις εντυπώσεις «Τα νούμερα του κορονοϊού είναι πολύ καλύτερα, ήδη πέφτουν κατά πολύ».

Όταν ρωτήθηκε αν ανησυχεί μήπως ο κοροναϊός εξαπλωθεί στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις, ο Αμερικανός πρόεδρος απάντησε: «Μέχρι στιγμής δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Γίνονται σε εξωτερικούς χώρους, αυτή είναι η μεγάλη διαφορά, σύμφωνα με τους ειδικούς. Και τις κάνουμε σε εξωτερικούς χώρους, μαζεύουμε τεράστια πλήθη. Σε μερικές από αυτές τις συγκεντρώσεις συμμετείχαν 35.000- 40.000 άνθρωποι».

 

Τελευταία Νέα