Ολυμπιακός: Τι δαπάνησε για τις «βασικές» μεταγραφές! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τι δαπάνησε για τις «βασικές» μεταγραφές! (pics)

bet365

Το G-Weekend καταγράφει το τι έδωσε ο Ολυμπιακός για τις αγορές ή τους δανεισμούς παικτών για τη σεζόν 2020-2021, στην οποία έχουμε μπει. Η αξία των παικτών στις ομάδες του ομίλου των Πειραιωτών.

Στη... σούμα ο Ολυμπιακός για τις βασικές μεταγραφές του δαπάνησε ένα ποσό κοντά στα 10 εκατ. ευρώ. Για την ακρίβεια στα 9.400.000 με την πιο δαπανηρή του προσθήκη να είναι αυτή του Πέπε, για την οποία χρειάστηκε να δώσει χρήματα και σε Γκιμαράες και σε Μπενφίκα.

Ειδικότερα το κόστος για τις πλέον βασικές κινήσεις του:

- Για τον Πέπε: Ποσό 3.7 εκατ. ευρώ ως πάγια αποζημίωση στη Γκιμαράες και άλλες 300.000 ευρώ, ανάλογα με την επίτευξη των στόχων της επόμενης περιόδου. Σε αυτά τα χρήματα προσθέστε και ένα μικρό ποσό (γύρω στις 500.000) για τη Μπενφίκα. Στο σύνολο στα 4.5 εκατ. ευρώ για τον Πορτογάλο χαφ.

- Αχμέντ Χασάν: Ο Ολυμπιακός αγόρασε τον Αιγύπτιο από την Μπράγκα με τη ρήτρα του να ήταν στα 2.5 εκατ. ευρώ. Η παραμονή του διεθνούς φορ ήταν μία έντονη επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς.

- Τιάγκο Σίλβα: Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δεν ήρθε δανεικός από τη Φόρεστ σε αντίθεση με τον Καφού που πήγε δανεικός εκεί. Υπήρχε κόστος στο 1 εκατ. ευρώ.

- Μοχάμεντ Ντρέγκερ: Ο Γερμανοτυνήσιος ακραίος μπακ δεν ήρθε ως δανεικός αλλά ως μεταγραφή. Κόστισε 1 εκατ. ευρώ.

- Ρούμπεν Βινάγκρε: Η ρήτρα του πήγε στα 25 εκατ. ευρώ αλλά το... ενοίκιό του προς τη Γουλβς σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν θα είναι στις 500.000 ευρώ.

- Μπρούμα: Ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός έκλεισε με ενοίκιο στις 400.000 ευρώ και ρήτρα αγοράς στα 6.5 εκατ. ευρώ.

- Όγκμουντουρ Κρίστινσον: Ο Ισλανός διεθνής γκολκίπερ αποκτήθηκε από την ΑΕΛ έναντι του ποσού των 400.000 ευρώ. Η συμφωνία περιλάμβανε και δύο δανεικούς με τον Ολυμπιακό να δίνει εν τέλει τρεις παίκτες στην Λάρισα.

- Για το τέλος έχει το ενδιαφέρον να δούμε την μεταγραφική αποτίμηση του Transfermarkt για τις ομάδες του ομίλου του Ολυμπιακού στο Champions League. Η αξία των παικτών που απέκτησε ο Ολυμπιακός ανέρχεται σύμφωνα με το portal στα 53.53 εκατ. ευρώ. Για την Πόρτο είναι στα 49.63, για τη Σίτι στα 159.73 και για τη Μαρσέιγ στα 33.23.

- Στην Gallery οι φωτογραφίες είναι από το Transfermarkt.

 

Τελευταία Νέα