League of Legends: Ο Έλληνας με back to back τίτλους στην Τουρκία! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
League of Legends: Ο Έλληνας με back to back τίτλους στην Τουρκία! (pics)

bet365

Ο Ηλίας Enatron Θεοδώρου έγινε ο πρώτος ξένος προπονητής στην Τουρκία που πήρε για 2η διαδοχική χρονιά τον τίτλο στο πρωτάθλημα του League of Legends και μάλιστα το έκανε με δύο διαφορετικές ομάδες! Φέτος το πέτυχε με την Φενερμπαχτσέ.

Το League of Legends (συντομογραφία: LoL) είναι ένα παιχνίδι ΜΟΒΑ (Multiplayer Online Battle Arena) που αναπτύχθηκε και δημοσιεύθηκε από την εταιρεία Riot Games. Η πρώτη κυκλοφορία ανακοινώθηκε στις 8 Οκτωβρίου 2008, και κυκλοφόρησε επίσημα στις 27 Οκτωβρίου 2009. Το παιχνίδι είναι Free to Play, που σημαίνει ελεύθερα μπορεί κάποιος να παίξει αρκεί να έχει το παιχνίδι αυτό εγκατεστημένο στον υπολογιστή του. Οι παίκτες διαμορφώνονται σε 2 ομάδες, των τριών ή πέντε Πρωταθλητών σε κάθε ομάδα. Από τις 25 Ιανουαρίου του 2019, υπάρχουν 142 διαφορετικοί πρωταθλητές τους οποίους μπορείς να επιλέξεις, με τελευταιο τον ήρωα Σαίλας.

Κάθε ομάδα ξεκινά σε δύο αντίθετες πλευρές του χάρτη σε μια περιοχή που ονομάζεται πηγή, κοντά σε αυτό που ονομάζεται Nexus. Ένας αγώνας κερδίζεται όταν είτε το Nexus καταστραφεί είτε η αντίπαλη ομάδα παραδοθεί. Για να καταστραφεί ένα Nexus, κάθε ομάδα πρέπει να λειτουργεί μέσα από μια σειρά πύργων που ονομάζονται Turret. Οι Turret συχνά τοποθετούνται κατά μήκος μιας διαδρομής σε κάθε βάση δεδομένων που αναφέρεται ως Lane. Στην πορεία, κάθε παίκτης κερδίζει επίπεδα, από τη θανάτωση άλλων πρωταθλητών της αντίπαλης ομάδας, των Minions (μικρά NPCs που συνεχώς αναπαράγονται για να επιτεθούν στην άλλη ομάδα) και νικώντας ουδέτερα τέρατα (μερικά από τα οποία χορηγούν buffs γνωστά ως κορυφές επάνω στον θάνατο). Σκοτώνοντας τους εχθρούς επιτρέπεται στους πρωταθλητές να αγοράσουν στην αγορά αντικείμενα με χρυσό για τη βελτίωση των στατιστικών τους. Στο League of Legends, κάθε παίκτης ξεκινά στο επίπεδο 1 στην αρχή του αγώνα και μπορεί να επιτύχει το μέγιστο επίπεδο των 18 επιπέδων, με τον πρωταθλητή τους, και για να επιτύχουν την ισοπέδωση των υπόλοιπων πρωταθλητών έχουν επιστρατευμένες 4 διαφορετικές ειδικές ικανότητες πρωταθλητών.

Εδώ μπαίνει ο Ηλίας Enatron Θεοδώρου. Πρόκειται για παίκτη αλλά και επαγγελματία προπονητή στο League of Legends. Έναν άνθρωπο που έχει προπονήσει τις τοπ ομάδες των Βαλκανίων και έχει βιώσει την επαγγελματική σκηνή του παιχνιδιού ζώντας στην Ρωσία. Επίσης τον άνθρωπο με ρεκόρ στην Τουρκία, όπου πέτυχε φέτος να πάρει το 2ο σερί τουρκικό πρωτάθλημα ως προπονητής με την Φενερμπαχτσέ. Είναι ο πρώτος ξένος τεχνικός στην ιστορία του τουρκικού πρωταθλήματος που το κάνει αυτό με 2 διαφορετικές ομάδες. Το καλοκαίρι του 2019 το είχε κάνει με την ομάδα της Royal Youth και φέτος με την Φενέρ.

Το πρωτάθλημα φέτος λόγω κορονοϊού έγινε αυστηρά σε online mode με ονομασία της σεζόν σε TCL 2020 Winter Season. Η Φενέρ βγήκε πρώτη στην κανονική διάρκεια με σκορ 13-3 και σάρωσε τα πάντα μέχρι τέλους. Η ομάδα του Θεοδώρου αποτελείται από έναν Κορεάτη, τρεις Τούρκους και έναν μισό Τούρκο μισό Βέλγο. Ο Θεοδώρου πήγε στην ομάδα με μεταγραφή και έκτοτε η Φενέρ έκανε επίδοση 7-1, 2-3 στον ημιτελικό και 3-0 στον τελικό για να έρθει ο τίτλος. Στην Gallery δείτε φωτογραφίες με την κατάταξη.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED