Η Ξένια Ροδοθεάτου και οι μουσικές αναζητήσεις! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Η Ξένια Ροδοθεάτου και οι μουσικές αναζητήσεις! (vids)

bet365

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια Ξένια Ροδοθεάτου κυκλοφόρησε ένα νέο κομμάτι της σε στίχους και μουσική της Κατερίνας Κυρμιζή, συνεχίζοντας έτσι την... περιήγησή της στα μουσικά δρώμενα.

H Ξένια Ροδοθεάτου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να δίνει συναυλίες σε Ελλάδα και Ευρώπη με την Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας. Κατά την διάρκεια των σπουδών της στην Αθήνα υπήρξε μέλος σε διάφορα σχήματα, τραγουδώντας πολλά και διαφορετικά είδη μουσικής και κάνοντας live σε μουσικές σκηνές της πόλης. Σπούδασε φωνητική με την Αρετή Τοπουζίδη και Βυζαντινή και παραδοσιακή μουσική με τον Τάσο Φωτόπουλο. Τον Φεβρουάριο του 2013 κυκλοφόρησε το album “Το η του ήλιου” μαζί με τον συνθέτη Αποστόλη Αρμάγο. Έναν χρόνο μετά συνεργάστηκε με τον ίδιο στο δίσκο “Απόσχιση”. Από τότε μέχρι σήμερα έχει κυκλoφορήσει digital singles και παράλληλα έκανε τις παραγωγές στα cd "Άγνωστη Πορεία” και "Στην Άλλη Όχθη” σε μουσική του Αποστόλη Αρμάγου.

Έχει συμμετάσχει σε δίσκους νέων δημιουργών. Η Ροδοθεάτου πρωτοσυστήθηκε το 2013 και έχει συνεργαστεί ιδιαίτερα με τον Αποστόλη Αρμάγο. Εκτός από συνθέτης και φωνή, οι δύο καλλιτέχνες αποτελούν ένα δημιουργικό ντουέτο που εργάζεται για την παραγωγή μουσικών project. Εκτός από τα 2 πρώτα album, έκαναν την παραγωγή του δίσκου ''Άγνωστη Πορεία'' (2016, μουσική: Αποστόλης Αρμάγος, στίχοι: Μάρκος Κρητικός, ερμηνεία: Νίκος Βενετάκης) και του πολύ πρόσφατου ''Στην άλλη Όχθη'' (μουσική: Αποστόλης Αρμάγος, ποίηση: Τάκης Μιχόπουλος, ερμηνεία: Άννα Λινάρδου).

Η ταλαντούχα Ξένια κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα νέο κομμάτι σε στίχους και μουσική της Κατερίνας Κυρμιζή. Για την Κατερίνα και την πορεία της έχετε ήδη διαβάσει στο G-Weekend.

Πιο κάτω δείτε το που μπορείτε να βρείτε τα social media και την δουλειά της Ξένιας και επίσης το νέο κομμάτι της αλλά και ένα πολύ γνωστό τραγούδι της Κυρμιζή (σ.σ. η βασική φωτογραφία του θέματος είναι από το επίσημο Facebook της Ξένιας):

Facebook:

 

Τελευταία Νέα