Η Τζορτζίνα κλέβει από τη λάμψη του Κριστιάνο!

Gazzetta team
Η Τζορτζίνα κλέβει από τη λάμψη του Κριστιάνο!

bet365

Μαμά, influencer και... Lady CR7! H Τζορτζίνα από την Αργεντινή είναι η νέα βασίλισσα της Serie A και η πρωταγωνίστρια της Ιταλίας!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο νέος βασιλιάς της Serie A, όμως λαμπερή είναι και η βασίλισσά του! Η Τζορτζίνα κλέβει από τη λάμψη του CR7, οι φωτογραφήσεις της προκαλούν πανικό, τα ποσταρίσματά της γεμίζουν τον λογαριασμό της και κάθε εμφάνισή της αποτελεί οδηγό για τις νεαρές κοπέλες. Η σύντροφος του Κριστιάνο γεμίζει την ιταλική σόου μπιζ με φινέτσα και ο Κριστιάνο απολαμβάνει την Gio της καρδιάς του!

Ποια είναι Τζορτζίνα Ροντρίγκες; Γεννήθηκε στο Μπουένος Αιρες το 1994. Ο πατέρας της ήταν πρώην ποδοσφαιριστής -έπαιξε στη 2η ομάδα της Ρασίνγκ Αβελανέδα- και πήγε στην Ισπανία για να ψάξει την επιτυχία ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και μετά ως προπονητής της Χασετάνο. Αλλωστε, η μητέρα της, Ανα Μαρία, κατάγεται από Μούρθια. Οταν ήταν 4 ετών η Τζορτζίνα άρχισε μαθήματα χορού, αλλά στα 17 της έφυγε από την πόλη. «Οταν ήμουν μικρή δεν ήμουν γλυκιά. Σίγουρα δεν ήμουν η πιο όμορφη της τάξης, αισθανόμουν φυσιολογική. Ο χορός μου δίξαξε την πειθαρχία και την αγάπη για την τέχνη» τονίζει η ίδια.

Κάποια στιγμή έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα στον χορό και στο μόντελινγκ κι επέλεξε το δεύτερο. «Πότε έγινα μοντέλο; Δεν υπήρξε μια ακριβής στιγμή. Στο σχολείο είχαν αρχίσει να μου λένε ότι ήμουν όμορφη, ότι είχα το σώμα και άρχισα να τους πιστεύω».
Για να υπογράψει με κάποιο πρακτορείο μοντέλων, όμως, έπρεπε να μετακομίσει στη Μαδρίτη και δεν μπορούσε να το αντέξει οικονομικά. Πήγε στην Αγγλία, στο Μπρίστολ, όπου δούλεψε ακόμη και σαν καθαρίστρια. «Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τη δουλειά».

Το σοκ με τον πατέρα της
Ο Χόρχε Ροντρίγκες, πατέρας της Τζορτζίνα, έχει καταδικαστεί για διακίνηση κοκαΐνης και κάναβης. Τον θεωρούσαν έναν έμπορο με σημαντική δράση. Πέρασε δέκα χρόνια στην φυλακή, όπου πρωτομπήκε το 2003. Μετά καταδικάστηκε ξανά για 11 χρόνια για εμπόριο κοκαΐνης που ήταν κατά 83% καθαρή, μεγάλης αξίας που μεταφέρθηκε από την Ισπανία στην Γαλλία. Βγήκε το 2008 με ειδικό καθεστώς για να βρεθεί πάλι στην φυλακή για εμπόριο κάνναβης αξίας 1 εκατομμυρίου από το Μαρόκο στην Ισπανία. Απελευθερώθηκε το 2013.

Ο έρωτας με τον Κριστιάνο
Επόμενος σταθμός η Μαδρίτη. Μακριά μαύρα μαλλιά, μεγάλα μάτια και αναλογίες 85-62-90. Είναι 1,70 όμως, οπότε ήταν αδύνατο να δουλέψει ως μοντέλο. Επιασε δουλειά στην μπουτίκ του Gucci στη Μαδρίτη, η οποία είναι στην πιο ακριβή περιοχή της πόλης και κάπου εκεί ήρθε ο έρωτας!
Μια μέρα μπήκε εκεί για ψώνια ο Κριστιάνο κι από τότε κάθε φορά που πήγαινε εκεί ο Ρονάλντο ζητούσε να τον εξυπηρετήσει αυτή και μόνο. Βέβαια, οι φήμες αναφέρουν πως ο έρωτας φούντωσε όταν ο Κριστιάνο την είδε στπ event της Dolce & Gabbana για VIP πρόσωπα.

Από εκεί άρχισε η σχέση τους και έφτασαν τώρα να είναι μαζί με τόσα παιδιά και να ετοιμάζονται για γάμο. Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει λίγους μήνες μετά την σχέση του Κριστιάνο με το μοντέλο Κασάντρε Ντέιβιτς. Ήταν Αύγουστος του 2016. Το πρώτο τους σοβαρό δημόσιο ραντεβού ήταν στα μέσα Νοεμβρίου του 2016. Στις 23 Φλεβάρη 2017 ο Κριστιάνο ανέβασε την πρώτη φωτογραφία του με την Τζορτζίνα.

Τον Νοέμβριο του 2016 εντοπίστηκαν στη Ντίσνεϊλαντ στο Παρίσι πιασμένοι χέρι χέρι. Παρότι έκαναν ότι μπορούσαν για να μην εντοπιστούν το ιταλικό περιοδικό Chi έβγαλε σχετικό υλικό. Η Τζορτζίνα γέννησε ένα κορίτσι, την Αλάνα Μαρτίνα, τον Νοέμβριο του 2017. Ηταν το τέταρτο παιδί του Κριστιάνο, αφού υπάρχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο Junior, αλλά και τα δίδυμα.



Στήριξη στον Κριστιάνο
Ο Ρονάλντο μέσω των social media είχε διαψεύσει πολύ ενοχλημένος τις κατηγορίες περί βιασμού. Η Τζορτζίνα παρότι δεν αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο θέμα ανέβασε ποστάρισμα στήριξης στον σύντροφό της όπου έγραφε για τα εμπόδια που βάζουν ηθελημένα ορισμένοι και δυναμώνουν έναν άνθρωπο. Στάθηκε στο μεγαλείο του Κριστιάνο που τα ξεπερνά για να συμπληρώσει το πόσο αγαπάει τον Κριστιάνο και να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξη...

Πολλά τα λεφτά Τζορτζίνα...
Οι πιο σημαντικές δουλειές που έκανε στην Ισπανία (φωτογραφίσεις) ήταν για Glamour, το Harper's Bazar, το Women's Health.

Στην Ιταλία εντυπωσίασε τον Αύγουστο στο φεστιβάλ κινηματογράφου στη Βενετία. Εχει ερωτευτεί την Ιταλία και τώρα, με αφορμή αυτή την συνεργασία με την Yamamay, θα κάνει κι άλλες δουλειές.

Ντύνεται, όταν κάνει δημόσιες εμφανίσεις, με Versace, Prada, Hermes, Balmain, Chanel, αλλά έχει πει ότι "όταν δεν μπορούσα να αγοράσω αυτά, αγόραζα από τα Zara"

Τσαμπουκάς στο γήπεδο, όταν την «κράζουν στα social media, δεν κωλώνει να αντιδράσει μερικές φορές. Οπως τονίζει παίρνει από το πάθος του συντρόφου της μέσα στον αγωνιστικό χώρο!

Υπολογίζεται ότι κάθε ποστ που κάνει στο Instagram αξίζει περισσότερες από 10.000 ευρώ. Αρα, στο τέλος της σεζόν μπορεί να έχει βγάλει περισσότερα από 4 εκατ. ευρώ μέσω του Instagram. Σαν συμβόλαιο ενός top player δηλαδή.

 

Τελευταία Νέα