ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Το Dacia Duster... γοητεύει!

Το Dacia Duster... γοητεύει!

Ήρθε, αρέσει και κερδίζει την αγορά! Το ανανεωμένο σε όλα τα επίπεδα Dacia Duster έγινε πιο όμορφο σχεδιαστικά και κλέβει την παράσταση στις προτιμήσεις!

Επιμέλεια:

Στο εσωτερικό έχουν αλλάξει όλα από το μηδέν. Η κεντρική κονσόλα είναι πιο καλοσχεδιασμένη, ο πίνακας οργάνων ομορφότερος και η οθόνη σε φυσιολογικό μέρος, σε αντίθεση με το προηγούμενο. Αναβαθμισμένα είναι και τα χειριστήρια του αυτόματου κλιματισμού, ενώ σύμφωνα με τη Dacia, όλα τα υλικά είναι καλύτερης ποιότητας! 

Αν περιμένετε να υπάρχουν ελλείψεις στον εξοπλισμό δεν θα δικαιωθείτε, καθώς βρίσκουμε το σύστημα προειδοποίησης ύπαρξης αυτοκινήτου στη «νεκρή» γωνία, αερόσακους τύπου κουρτίνας, αυτόματος κλιματισμός, σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί και αυτόματη λειτουργία φώτων. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ DACIA DUSTER

Επόμενα Άρθρα

Tι ισχύει με Καπίνο...

Tι ισχύει με Καπίνο...

Τις ημέρες που ακολούθησαν μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στο «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ κυριάρχησε η αλλαγή προπονητή, αλλά και η υπόθεση Καπίνο!

Χέφνερ, ο άνθρωπος πίσω από το κουνελάκι!

Χέφνερ, ο άνθρωπος πίσω από το κουνελάκι!

Οραματιστής ή σεξιστής; Πρωτοπόρος ή κυριλέ νταβατζής; Ο Χιου Χέφνερ πέθανε, αφήνοντας πίσω τα κουνελάκια του κι ένα debate περί ηθικής που δεκαετίες αργότερα, ακόμα δεν έχει βγάλει κάποιο αποτέλεσμα.