Ρανγκέλ: «Αντέδρασα υπερβολικά ζητάω συγγνώμη από όλους» (vid)

Ρανγκέλ: «Αντέδρασα υπερβολικά ζητάω συγγνώμη από όλους» (vid)

Gazzetta team
Ρανγκέλ: «Αντέδρασα υπερβολικά ζητάω συγγνώμη από όλους» (vid)

bet365

Με μήνυμά του στα social ο Βίκτορ Λούκας Ρανγκέλ, απολογήθηκε για το χθεσινό επεισόδιο με τον Μπράουν ζητώντας συγγνώμη από όλους.

Μετά το τέλος του αγώνα στη Σύρο ανάμεσα στον Φοίνικα και τον Παναθηναϊκό και συγκεκριμένα στον τελευταίο πόντο, υπήρξε έντονο επεισόδιο ανάμεσα στους παίκτες. Ένα επεισόδιο που ξεκίνησαν οι Ρανγκέλ και Μπράουν με τον Βραζιλιάνο κεντρικό του «τριφυλλιού» να φτύνει τον Καναδό των «πειρατών».

Σήμερα Παρασκευή ο Ρανγκέλ με μήνυμά του στο instagram ζήτησε συγγνώμη για την συμπεριφορά του τονίζοντας πως αντέδρασε υπερβολικά. Αναλυτικά ο Βραζιλιάνος κεντρικός του Παναθηναϊκού ανέφερε τα εξής: «Χθες το βράδυ μετά το παιχνίδι, συνέβη ένα ατυχές επεισόδιο ανάμεσα σε μένα και έναν παίκτη της Σύρου. Τώρα με καθαρό μυαλό και αφού το σκέφτηκα πολύ, συνειδητοποιώ ότι αντέδρασα ξεκάθαρα σε μια περίπτωση πλήρους αδρεναλίνης και δεν ήμουν σωστός. Mια κακή ενέργεια δεν μπορεί να αναιρεθεί από μια άλλη κακή ενέργεια όπως έκανα.

Γράφω αυτό το μήνυμα για να ζητήσω συγγνώμη από όλους! Πρώτα και ξεκάθαρα στον αντίπαλο μου, στην ομάδα μου και στους συμπαίκτες μου και σε όλους όσοι γνωρίζουν ποιος είναι ο πραγματικός Λούκας. H συμπεριφορά μου δεν είναι αποδεκτή και το αναγνωρίζω.

Eκ των υστέρων, αυτή η πολύ δύσκολη σεζόν πλησιάζει στο τέλος και όλοι ωθούνται στα όριά τους. Kαι πάλι λυπάμαι πολύ για αυτό το ατυχές περιστατικό και εύχομαι σε όλους να παραμείνουν σε τέλεια λογική, σε σώμα και μυαλό. Ειρήνη»!

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα