Φλαούνας: «Πρέπει να κάνουμε σωστή διαχείριση»

Gazzetta team
Φλαούνας: «Πρέπει να κάνουμε σωστή διαχείριση»

bet365

Στην διαχείριση που πρέπει να κάνει η ομάδα του στάθηκε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Άκης Φλαούνας ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες και των δύο ομάδων.

Ο προπονητής του ΟΦΗ Άκης Φλαούνας είπε: «Στο 1ο σετ ήμασταν καλοί, δεν δεχτήκαμε πίεση στο σερβίς, το παλέψαμε και το πήραμε. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα, έχει τρεις αθλητές με τζαμπ σπιν πολύ δυνατά. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στον ΠΑΟΚ και θα τα πούμε και αύριο. Εμείς ξεκινήσαμε πιο αργά την προετοιμασία μας. Μπήκαμε στο πρωτάθλημα χωρίς φιλικά ενώ οι άλλες ομάδες είχαν την ευκαιρία να κάνουν φιλικά. Στον Β΄γύρο να περιμένετε τον ΟΦΗ που βλέπετε αλλά με θετικά αποτελέσματα. Εχουμε πολλά ματς σε μικρό χρονικό διάστημα. Πρέπει να κάνουμε σωστή διαχείριση. Προέχει η υγεία των αθλητών και θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

Ο ακραίος του ΟΦΗ Γιάννης Ρουμελιωτάκης είπε: «Ενώ ξεκινήσαμε καλά, με καλή τατική και λίγα λάθη πήραμε το 1ο σετ. Κάναμε λάθη στη συνέχεια, ο ΠΑΟΚ βελτιώθηκε και πήρε τη νίκη. Θα παλέψουμε και τον δεύτερο αγώνα αύριο. Όντως κάνουμε την προσπάθεια μας που δεν έχει αποτυπωθεί ακόμα στη βαθμολογία. Εχουμε πολλά νεκρά διαστήματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Θα προσπαθήσουμε αύριο για το καλύτερο. Για τη συνέχεια έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, πολλά εκτός έδρας παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα