ΟΦΗ: Λίφτινγκ στο κλειστό λόγω διακοπής

Gazzetta team
ΟΦΗ: Λίφτινγκ στο κλειστό λόγω διακοπής

bet365

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω lockdown έδωσε την ευκαιρία στους ανθρώπους του ΟΦΗ να κάνουν λίφτινγκ στο κλειστό γυμναστήριο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των Κρητικών έχει ως εξής: «Η διακοπή του πρωταθλήματος της Volley League, λόγω του lock down δίνει το χρονικό περιθώριο στους ανθρώπους του ΟΦΗ, να προχωρήσουν σε ένα μερικό λίφτινγκ του κλειστού γυμναστηρίου στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Το παρκέ στο κλειστό γυμναστήριο, είχε υποστεί φθορές σε διάφορα σημεία του και ήδη "ξηλώνονται" τα παλιά υλικά και αντικαθίσταται με νέα. Εργασίες γίνονται ακόμη στο μηχανοστάσιο και στα υδραυλικά συστήματα.

Με βάση το χρονοδιάγραμμα, που έχει τεθεί οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του μήνα. Ετσι, το τμήμα βόλει του ΟΦΗ, αλλά και οτα τμήματα υποδομής (παίδες, έφηβοι, γυναίκες) φιλοδοξούν ότι με το νέο έτος και καλώς εχόντων των πραγμάτων με την πανδημία, θα μπούν στο ανανεωμένο κλειστό γυμναστήριο, για να συνεχίσουν την αγωνιστική τους προσπάθεια».

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

VOLLEY LEAGUE NEWS FEED