Θύρα 13 Κύπρου: «Όλοι μέλη στον Ερασιτέχνη»

Θύρα 13 Κύπρου: «Όλοι μέλη στον Ερασιτέχνη»

Gazzetta team
Θύρα 13 Κύπρου: «Όλοι μέλη στον Ερασιτέχνη»

bet365

Τον κόσμο του Παναθηναϊκού να γίνει μέλος στον Ερασιτέχνη καλεί η Θύρα 13 Κύπρου με ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εδώ στην Κύπρο, ανέκαθεν και εσαεί, έστω και 925 χιλιόμετρα μακριά από το Τριφύλλι, η καρδιά του Παναθηναϊκού μας χτυπάει ασταμάτητα, δυνατά και πράσινα!! Και η καρδιά αυτή έχει 5 μεγάλες φλέβες οι οποίες εκτείνονται στις 5 ελεύθερες πόλεις του νησιού, όπου και υπάρχουν στεγασμένοι σύνδεσμοι της Θύρας 13!! Και είμαστε εδώ για να θυμίζουμε σε όλους πως το νησί ήταν, είναι και θα είναι για πάντα ΛΕΩΦΟΡΟΣ!!!

Αυτοσκοπός μας λοιπόν, από τότε που ιδρυθήκαμε είναι να βοηθάμε με όποιο τρόπο μπορούμε ώστε ο Παναθηναϊκός μας να είναι κάθε χρόνο κυρίαρχος, ανταγωνιστικός και πρωταθλητής σε όλα τα τμήματα… Όπως ακριβώς το λέει και ο Ύμνος του Συλλόγου! Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το βόλεϊ… ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. είναι πρώτιστα ο ερασιτέχνης, η μάνα του λόχου! Δηλαδή η ποδηλασία, η πάλη, η άρση βαρών, ο στίβος, η πυγμαχία και κάθε τμήμα ξεχωριστά!!

Έφτασε λοιπόν μάγκες η στιγμή που όλοι μαζί σαν μια γροθιά, οπαδοί και φίλαθλοι της Παναθηναϊκής Ιδέας, θα πρέπει να βοηθήσουμε εμπράκτως τον Σύλλογο…!

Κάνουμε ΕΓΓΡΑΦΗ Ή ΑΝΑΝΕΩΣΗ της ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ στον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!!

Καλούμε λοιπόν τον κάθε Παναθηναϊκό του νησιού στους συνδέσμους μας, να τα πούμε και όλοι μαζί να οδηγήσουμε όλα τα τμήματα του Συλλόγου εκεί που αρμόζει στην ιστορία μας…

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!!».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα