Δανδάλης: «Ο ΟΦΗ είναι στην Volley League για να πρωταγωνιστεί»

Gazzetta team
Δανδάλης: «Ο ΟΦΗ είναι στην Volley League για να πρωταγωνιστεί»

bet365

Ψηλά βάζει τον πήχη για τον ΟΦΗ ο πρόεδρος των Κρητικών, Γιάννης Δανδάλης μιλώντας για την πρώτη φορά της ομάδας του Ηρακλείου στην Volley League.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΟΦΗ έχει ως εξής: «Ο ΟΦΗ βρίσκεται στην Volley League για να πρωταγωνιστήσει». Με τα λόγια αυτά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης, σχολίασε την κλήρωση του πρωταθλήματος της μεγάλης κατηγορίας του βόλει, που βρίσκει τον ΟΦΗ να ξεκινάει με τον Παναθηναικό στο "παλατάκι" του κλειστού γυμναστηρίου στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

«Είναι μεγάλη η χαρά μου, που βρεθήκαμε στην κλήρωση, μαζί με τις καλύτερες ομάδες του Ελληνικού βόλει. Είναι μια ανταμοιβή, στην προσπάθεια που κάνουμε, όλα αυτά τα χρόνια. Πιστεύω στην ομάδα που έχουμε φτιάξει και με την βοήθεια του κόσμου, τον οποίο καλώ να έχει σε κάθε παιχνίδι γεμάτο το γήπεδο μας, είμαι σίγουρος, ότι θα ζήσουμε φέτος μεγάλες στιγμές".

Με τη σειρά του, ο προπονητής του ΟΦΗ, Δημήτρης Ζλατιλίδης, ανέφερε ότι "έχουμε μια φαινομενικά δύσκολη κλήρωση, γιατί παίζουμε στο ξεκίνημα με μεγάλες ομάδες, όμως αυτό μπορεί να μας βγεί και σε καλό. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας και στόχος μας είναι να παλέψουμε, όλα τα παιχνίδια, ειδικά αυτά που έχουμε στο γήπεδο μας. Ξεκινάμε με ένα μεγάλο παιχνίδι με τον Παναθηναικό και θέλουμε ο κόσμος του ΟΦΗ να γεμίσει το γήπεδο, σε αυτό το πρώτο και ιστορικό παιχνίδι της ομάδας, στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλει».

H ομάδα του ΟΦΗ, εκπροσωπήθηκε στην κλήρωση της Volley League, που έγινε στο ξενοδοχείο Coral στην Γλυφάδα, με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη, τον προπονητή Δημήτρη Ζλατιλίδη και τον αρχηγό της ομάδας, Γιάννη Ρουμελιωτάκη».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

VOLLEY LEAGUE NEWS FEED