TOP ΑΓΩΝΕΣ
  • TOP ΑΓΩΝΕΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE

Διαμάχη Ηρακλή - Αρμενάκη

Διαμάχη Ηρακλή - Αρμενάκη

Διαμάχη Ηρακλή - Αρμενάκη

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις του Ηρακλή με τον Αρμενάκα με την διοίκηση του «Γηραιού» να τα βάζει με τον Έλληνα αθλητή...

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή:

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση (Τετάρτη 7.8.2019) που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΣΑΠ, η Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε την αδειοδότηση του ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίρισης 2015.

Αμέσως μετά την αδειοδότηση της ομάδας μας ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΗΡΑΚΛΗΣ κ. Πρόδρομος Καλαϊτζίδης δήλωσε τα εξής: Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους 330 Ηρακληδείς που πήραν διαρκείας αλλά και όλο τον κόσμο της ομάδας που μας συμπαρασταθηκε ηθικά στο δύσκολο έργο που είχαμε μπροστά μας. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον ανώνυμο ΗΡΑΚΛΗΔΕΑ που μέσω ενός φίλου μου ΗΡΑΚΛΗΔΕΑ έδωσε ένα μεγάλο ποσό ώστε να εξασφαλιστεί η αδειοδότηση της ομάδος. Τον ευχαριστώ απο6 τα βάθη της ψυχής μου γιατί όποτε τον χρειαστήκαμε ηταν εδώ μαζί μας. Όσο υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι ΗΡΑΚΛΗΔΕΙΣ ο ΗΡΑΚΛΗΣ μας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Τελος θα ήθελα να αναφερθώ και σε ένα περιστατικό για να γνωρίζει ο κόσμος ποίοι πραγματικά πονάνε την ομάδα και ποίοι τιμούν το ψωμί που φάγανε από την ομάδα. Τελειώνοντας την χρονιά είχαμε ενα υπόλοιπο 81.500 ευρω σε 19 παίκτες και στο προπονητικό σταφ. Εξοφληθήκαν ολοσχερώς οι προπονητές και οι 15 αθλητές. Ο Μπαμπαλιούτας, ο Ντίνας και ο Προύσαλης πήραν το μεγαλύτερο μέρος σε μετρητά και το υπόλοιπο το διακανόνισαν παίρνοντας από μια συναλαγματική και τους ευχαριστώ γι' αυτό. Τελευταίος έμεινε ο Αρμενάκης στον οποίο από την περασμένη Παρασκευή δώσαμε 5.000 ευρώ μετρητά και μια συναλαγματική ενός μήνα για να κλείσει το υπόλοιπο του, το οποίο στο σύνολο του ήταν 12.750 ευρώ. Ενώ λοιπόν την Παρασκευή συμφωνήσαμε σε όλα, το σαββατοκύριακο έκλεισε το κινητό του με αποτέλεσμα να μην υπάρχει επικοινωνία μαζί του. Τη Δευτέρα και έπειτα απο πολλές άκαρπες προσπαθείες, δικές μου και άλλων μελών του Δ.Σ., ήρθε σε επικοινωνία με τον Γενικό αρχηγό της ομάδος και από τον οποίο απαίτησε όλα του τα χρήματα, εκβιάζοντας ότι αν δεν τα πάρει θα ρίξει την ομάδα. Η επιτροπή αδειοδότησης έπραξε το αυτονόητο αφού είχαμε τακτοποιήσει όλους τους υπόλοιπους και αυτό είναι και ένα μήνυμα για όποιον προσπαθήσει να μπει σε τέτοια μονοπάτια οτι ο ΗΡΑΚΛΗΣ ειναι τεράστιο σωματείο και δεν εκβιάζεται από κανέναν. Συνεχίζουμε και αύριο θα ανακοινωθεί ο ξένος διαγώνιος ο οποίος πιστεύω πως είναι ότι καλύτερο έχει έρθει μετά την εποχή Στάνλεϊ και Νίλσον. Για άλλη μια φορά ευχαριστώ τον κόσμο που ήταν δίπλα μας».

Η απάντηση του Αρμενάκη: 

«Βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να απαντήσω σε έναν άνθρωπο ο οποίος έχει επανειλημμένως αποδειχτεί ότι ψεύδεται αλλά ποτέ μέχρι σήμερα το απόγευμα δεν επέδειξε, μαζί μου τουλάχιστον , αχάριστια . Ο λόγος για τον Καλαϊτζίδη. Κάποιον που με άφησε απλήρωτο για 6 μήνες συμβολαιου γιατί μέχρι τώρα είναι πάνω από 8 , που τελευταία φορά που πλήρωσε την ομάδα έναν μισθό τον Μάρτιο εμένα με αγνόησε και δεν μου έδωσε ευρώ, που ρωτώντας τον έπειτα αρκετές φορές μου υποσχόταν ότι σε λίγες μέρες θα πληρώσει κι εμενα, πράγμα που δεν έγινε ποτέ, και τέλος τον ίδιο που την Παρασκευή μου ορκιζόταν στα παιδιά του ότι στις αρχές Ιουλίου που τον έψαχνα πάλι και δεν απαντούσε δεν έδωσε 3.000€ σε πρώην συμπαίκτη μου ενώ εγώ γνωρίζω ότι τα έδωσε. Επίσης όταν ζήτησα αντί συναλλαγματικής να μου δώσει μια επιταγή χορηγού αρνήθηκε κατηγορηματικά λέγοντας ότι δεν θέλει να κάψει λεφτά επιταγών της νέας σεζόν. Γράφω αυτά για να καταλάβετε ότι κάθε αξιοπιστία και εμπιστοσύνη σε αυτόν είχε χαθεί.

Την Παρασκευή λοιπόν το απόγευμα που μίλησα μαζί του,μετά από πολλές φορές που προσπάθησα να επικοινωνήσω τον Ιούλιο, μου πρότεινε να μου δώσει 5.000€ μετρητά από τα 12.750€ που μου χρωστούσε και τα υπόλοιπα 7.750€ σε μια συναλλαγματική για της 30 Σεπτεμβρίου. Εγώ συμφώνησα ότι εφόσον είμαι νομικά καλυμμένος δεν έχω πρόβλημα. Πήρα ευθύς αμέσως την νομικό μου και μου εξήγησε ότι δεν είμαι καλυμμένος σε καμία περίπτωση. Με συμβούλεψε ότι πρέπει να κάνουμε ένα συμφωνητικό μαζί με την συναλλαγματική αλλά και πάλι σε περίπτωση που δεν την πλήρωνε στις 30 Σεπτεμβρίου η υπόθεση μου θα απασχολούσε ξανά την Επιτροπή Αδειοδότησης τον Δεκέμβριο. Τον πήρα πίσω λοιπόν και του είπα ότι δεν συμφωνώ γιατί δεν με εξασφαλίζει η συγκεκριμένη λύση και εξηγώντας του ότι δεν θέλω σε καμία περίπτωση να βλάψω την ομάδα αλλά να διασφαλίσω τα χρήματα που μου οφείλει. Μου είπε ότι η δικηγόρος δεν ξέρει τι της γίνεται και με προέτρεψε να μιλήσω με τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ κ.Ταρνατωρο το οποίο και έκανα.

Φυσικά και ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ μου επιβεβαίωσε ότι ακριβώς μου είπε η δικηγόρος μου, με παρακάλεσε δε να εξαντλήσω κάθε περιθώριο διαπραγμάτευσης και να υπογράψω για να αδειοδοτηθεί ο Ηρακλής. Το Σάββατο δεν απάντησα στο τηλέφωνο παρά μόνο στην δικηγόρο μου γιατί ήθελα να σκεφτώ και να αφοσιωθώ στην οικογένεια μου πηγαίνοντας μια εκδρομή. Άλλωστε και όλοι αυτοί που μου τηλεφωνούσαν διακοπές ήταν. Την Κυριακή όμως και μέχρι την Δευτέρα το μεσημέρι που απάντησα στον γενικό αρχηγό της ομάδας Κυριάκο Οικονόμου ήμουν απασχολημένος με οικογενειακό πρόσωπο ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας. Ενημέρωσα τον γενικό αρχηγό τον λόγο που δεν μπόρεσα να απαντήσω και του είπα και πάλι ότι δεν θέλω να κάνω καμιά ζημιά στην ομάδα απλά θέλω να είμαι σίγουρος ότι μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου θα πάρω τα λεφτά μου. Του είπα ότι μετά από όλα όσα έχουν γίνει δεν μπορώ να βασιστώ στον λόγο του Καλαϊτζίδη. Από εκεί και πέρα από Δευτέρα βράδυ μέχρι την Τρίτη το βράδυ με έπαιρναν τηλέφωνο η δικηγόρος μου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ κ.Πελεκουδας ,ο νομικός της ΕΣΑΠ κ.Ηλιαδης προσπαθώντας να βρούμε μια λύση. Ζήτησα αντί συναλλαγματικής ξανά επιταγή ακόμη και για όλο το ποσό των 12.750€ αλλά αρνήθηκαν και πάλι. Τελικά την Τρίτη αργά το απόγευμα δέχτηκα την συμφωνία που μου πρότειναν με την διασφάλιση ενός συμφωνητικού μαζί με την συναλλαγματική, για να μην δημιουργήσω πρόβλημα στην ομάδα, στους καινούργιους παίχτες αλλά και στην ΕΣΑΠ, και ο δικηγόρος του Ηρακλή έκανε κατάθεση των 5.000€ στον τραπεζικό λογαριασμό μου.

Σημειώστε το αυτό γιατί ο Καλαϊτζίδης λέει μέχρι και γι'αυτό ψέματα ότι δηλαδή μου έβαλε τα 5.000€ από την Παρασκευή όπως και ότι η συναλλαγματική θα ήταν μηνός ενώ είναι σχεδόν δίμηνη. Σήμερα το πρωί πήγα στο Κατσανειο λοιπόν όπου με περίμενε ο άνθρωπος που δουλεύει το κυλικείο του γηπέδου, συνεργάτης του Καλαϊτζίδη σε αυτήν την επιχείρηση, με το συμφωνητικό υπογεγραμμένο από πλευράς Ηρακλή καθώς και με την συναλλαγματική.

Υπέγραψα πήρα την συναλλαγματική κι έφυγα. Το απόγευμα αφού είχε περάσει ο Ηρακλής την αδειοδότηση έβγαλε αυτήν την ανακοίνωση. Αυτό ήταν το ευχαριστώ του σε μένα. Φυσικά είπε το πιο μεγάλο ψέμα στο τελος. Ότι η επιτροπή αδειοδότησης ενέκρινε τον φάκελο του Ηρακλή γιατί αντιλήφθηκε πόσο μεγάλος σύλλογος είναι. Όχι γιατί υπέγραψα εγώ να αδειοδοτηθεί η ομαδα! Λες και δεν γνωρίζουν οι φίλοι του Ηρακλή από κανονισμούς, ποινές και υποβιβασμούς! Ο Ηρακλής είναι μεγάλος σύλλογος, εσύ είσαι μικροσκοπικός. Ενημέρωσα τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ για την ανακοίνωση του Καλαϊτζίδη και πραγματικά δεν ήξερε τι να μου πει ο άνθρωπος πέρα από συγγνώμη! Για να τελειώνω γιατί πιθανόν να σας έχω ήδη κουράσει. Ο Καλαϊτζίδης έβγαλε την ανακοίνωση αυτή για να ετοιμάσει το έδαφος να μην πλήρωσει την συναλλαγματική στις 30 Σεπτεμβρίου.

Γιατί ποτέ δεν είχε σκοπό να την πληρώσει. Για να συσπειρώσει όλους τους "τυφλούς" που σχολιάζουν κάτω από την ανακοίνωση και όσους δεν θα ψάξουν την αλήθεια αλλά θα φάνε το ψέμα του και να του πούνε καλά έκανες και δεν τον πλήρωσες. Ας αποδείξει ότι φοράει παντελόνια και έχει λόγο ανδρικής τιμής όπως μου έλεγε την Παρασκευή στο τηλέφωνο και στις 30 Σεπτεμβρίου ας με πληρώσει. Δεν λέω για όρκους στα παιδιά του σε καμία περίπτωση, να τους έχει καλά ο Θεος τον Κωνσταντίνο και τη Νατάσα.

Ευχαριστώ κι εύχομαι να μην χρειαστεί να απαντήσω ξανά...»

Best of internet