Θέλει να κάνει το κόλπο γκρόσο με Φιλίποφ ο ΠΑΟΚ

Θέλει να κάνει το κόλπο γκρόσο με Φιλίποφ ο ΠΑΟΚ

Ο Ντίμα Φιλίποφ

bet365

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ντίμα Φιλίποφ προκειμένου οι έμπειρος πασαδόρος να επιστρέψει στην Ελλάδα και το Παλατάκι μια κίνηση που αν γίνει θα είναι σημαντική και γιατί θα ελευθερωθεί μια θέση ξένου.

Να κάνει το κόλπο γκρόσο θέλοντας να ενισχυθεί στην πάσα, αλλά και στο ελληνικό στοιχείο θέλει ο ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» μετά και την αποχώρηση του του Θοδωρή Βουλκίδη σκέφτηκαν άμεσα την περίπτωση του Ντίμα Φιλίποφ. Ο 32χρονος πασαδόρος που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία στην Ελβετία, είναι ιδανική περίπτωση για τους Θεσσαλονικείς, καθώς εκτός από την αξία του, είναι και Έλληνας. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις χωρίς να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Αν τελικά υπάρξει συμφωνία, τότε ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση δύο ξένων κεντρικών, κάτι που θα τον ενισχύσει σημαντικά στο κέντρο.

Αν δεν τα βρουν θα αποκτηθεί ξένος πασαδόρος και θα πρέπει να βρεθεί Έλληνας κεντρικός που να μπορέσει να κάνει την διαφορά, κάτι που αν και ο Πετρέας μείνει στον Παναθηναϊκό, μόνο εύκολο δεν θα είναι. Τις επόμενες ημέρες θα ξέρουμε τι θα γίνει και αναλόγως με την υπόθεση επιστροφής ή όχι του Ντίμα Φιλίποφ θα ολοκληρωθούν και οι άλλες κινήσεις του «δικέφαλου του βορρά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα