Βάργκας: Πήρε το πρωτάθλημα Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής και έρχεται Ελλάδα για τον ΟΦΗ (vid)

Βάργκας: Πήρε το πρωτάθλημα Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής και έρχεται Ελλάδα για τον ΟΦΗ (vid)

bet365

Ο ακραίος του ΟΦΗ, Πελεγκρίν Βάργκας κατέκτησε με το Πουέρτο Ρίκο το πρωτάθλημα Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής και ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα και να ενσωματωθεί στους Κρητικούς.

Αναλυτικά οι Κρητικοί αναφέρουν για την επιτυχία του Πελεγκρίν Βάργκας στο Πρωτάθλημα Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής με το Πουέρτο Ρίκο τα εξής: «Σπουδαία διάκριση, για τον 23χρονο (1μ93) Πορτορικανό ακραίο του ΟΦΗ, Pelegrin Vargas.

Κατέκτησε, με την Εθνική ομάδα του Πουέρτο Ρίκο, το πρωτάθλημα Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής και μαζί την πρόκριση στο επόμενο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ο αθλητής του ΟΦΗ, είναι βασικό και αναντικατάστατο μέλος της Εθνικής ομάδας της χώρας του και έπαιξε σπουδαίο ρόλο στην διάκριση, στους αγώνες που έγιναν στο Μεξικό.

Στο μεταξύ, η μεταγραφή του Pelegrin Vargas, στον ΟΦΗ, αποτελεί ακόμη και σήμερα αντικείμενο συζήτησης, σε ειδησεογραφικά πρακτορεία, τόσο της Λατινικής Αμερικής, όσο και της Ευρώπης.

Αφιέρωμα στον Pelegrin Vargas και στην απόφαση του να αγωνιστεί στην Ελληνική Λίγκα και τον ΟΦΗ, κάνει η Ισπανική ιστοσελίδα volimania.com στην οποία ο Pelegrin Vargas, μιλάει για την απόφαση του να αγωνιστεί στην Ελλάδα και τον ΟΦΗ, αλλά αναφέρεται και στην σχέση του με το βόλει, αλλά και τους προσωπικούς του στόχους.

Ο 23χρονος Πορτορικανός ακραίος, που αποφοίτησε από το Colegio San José και το Πανεπιστήμιο Purdue Fort Wayne, στο οποίο μετείχε με αθλητική υποτροφία, εντυπωσιάζει με τη σοβαρότητα του και τη στάση ζωής του.

Μιλάει για την σημασία των σπουδών του, σε συνδυασμό με το βόλεϊ.

Οπως λέει «οι γονείς μου πάντα μου έλεγαν ότι πρέπει πρώτα να σπουδάσεις και μετά να παίξεις».

Οπως τονίζει, σε ηλικία 8 ετών ξεκινά το ταξίδι του στο βόλεϊ. «Άρχισα να παίζω με τον τοίχο στο σπίτι. Ηθελα να ακολουθήσω τα βήματα του πατέρα μου».

Στα πρώτα του χρόνια, υπήρξε υπέρβαρος, όπως λέει. Ομως οι άνθρωποι που ήταν δίπλα του τον βοήθησαν να κατανοήσει τη σημασία της διατήρησης της υγείας.

«Η τρέχουσα ζωή μου είναι ένα σχέδιο για να τη διατηρήσω όσο το δυνατόν πιο υγιή. Τώρα είναι τρόπος ζωής », λέει ο Pelegrin Vargas.

Για την απόφαση του, να αγωνιστεί στην Ελλάδα και τον ΟΦΗ, λέει ότι «είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα. Μου αρέσει να αποφεύγω να σκέφτομαι τι θα είχε συμβεί αν δεν έκανα πράγματα. Σε κάθε κατάσταση, η χαρά είναι μαγεία».

Ο Πορτορικανός ακραίος του ΟΦΗ, αναμένεται στο Ηράκλειο, τις επόμενες ημέρες και να ενταχθεί στην προσπάθεια του ΟΦΗ, στην 3η χρονιά της κρητικής ομάδας, στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλεϊ».

VOLLEY LEAGUE NEWS FEED