Απόστολος Οικονόμου: Η πρώτη αντίδραση μετά το τέλος συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό

Newsroom
Απόστολος Οικονόμου: Η πρώτη αντίδραση μετά το τέλος συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Απόστολος Οικονόμου πήρε θέση για την απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού.

Μία ημέρα μετά τον απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, ήρθε και η πρώτη αντίδραση από τον Απόστολο Οικονόμου.
Με γραπτή του δήλωση ο Έλληνας τεχνικός αναφέρεται στο «αρχικό σοκ» που ένιωσε, παράλληλα ευχαρίστησε τα μέλη της ομάδας, τον κόσμο του Παναθηναϊκού και κυρίως τον χορηγό του τμήματος, Θάνο Αραγιάννη.

Αναλυτικά η δήλωση Οικονόμου

«Ήθελα να περάσουν κάποιες ώρες, έτσι ώστε να τοποθετηθώ σχετικά με το κλείσιμο του κύκλου μου στην ομάδα του Παναθηναϊκού, αφού όταν απομακρύνεσαι από μια ομάδα χωρίς να ξέρεις τον πραγματικό λόγο, νιώθεις αρχικά σοκαρισμένος.
Βέβαια πάντα ο σοφός λαός μας λέει πως τα ισχυρά κάστρα πέφτουν από μέσα και συνήθως από παράγοντες που δεν ξέρουν να διαχειρίζονται την πίεση του πρωταθλητισμού.

Ο κύριος λόγος αυτής μου της δήλωσης είναι ότι θα ήθελα πρωτίστως να ευχαριστήσω όλες τις παίκτριες και το υπόλοιπο technical staff, για την αγαστή συνεργασία τους κατά τη διάρκεια της σεζόν, όπως φυσικά και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό σε μια αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη, στην κατάκτηση του κυπέλλου μετά από 12 Χρόνια και πιστεύω ακράδαντα ότι μετά από 8 μήνες σκληρής δουλειάς θα καταφέρουν να οδηγήσουν την ομάδα και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 11 χρόνια.

Επίσης Θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω τον φίλαθλο κόσμο του Παναθηναϊκού που η στήριξή του και στο τμήμα του γυναικείου βόλεϊ υπήρξε θερμή καθ' όλη την διάρκεια της θητείας μου. Όμως κλείνοντας νιώθω την πραγματική μου ανάγκη, να ευχαριστήσω τον χορηγό του τμήματος κ. Θάνο Αραγιάννη για την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό του στο πρόσωπό μου ακόμα και σήμερα, στον μοναδικό που παρέμεινε πιστός στο κοινό μας όραμα για έναν Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή (χωρίς να κλονίζεται από τα αποτελέσματα σε φιλικά παιχνίδια, όπου οι προπονητές δοκιμάζουν διάφορα σχήματα, ούτε βέβαια και από μαθηματικές πράξεις +-7 ) καθώς και για την κοινή μας προσπάθεια να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό στο δρόμο των επιτυχιών, του πρωταθλητισμού, των τίτλων και της Ευρώπης, που ξεκίνησε από πέρυσι, αλλά δυστυχώς για μένα ολοκληρώθηκε εντελώς απρόσμενα. Ελπίζω δε η στήριξή του στον Παναθηναϊκό να παραμείνει, για να μην επιστρέψει το τμήμα του γυναικείου βόλεϊ σε μέρες του πρόσφατου παρελθόντος».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα