Διαμαρτυρήθηκε για την αναβολή του Μαρκόπουλο – Παναθηναϊκός ο Ολυμπιακός

Newsroom
Διαμαρτυρήθηκε για την αναβολή του Μαρκόπουλο – Παναθηναϊκός ο Ολυμπιακός

bet365

Με επιστολή του στην ΕΟΠΕ ο Ολυμπιακός διαμαρτυρήθηκε γιατί η Ομοσπονδία ανέβαλε την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με το Μαρκόπουλο, με τις «πράσινες» να παίζουν την άλλη Τετάρτη με την Λαγκούνα με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του Challenge Cup.

Ο πρώτος αγώνας του Παναθηναϊκού με την Λαγκούνα για τα προημιτελικά του Challenge Cup ήταν αρχικά προγραμματισμένος την Τετάρτη, αλλά λόγω της κακοκαιρίας διεξήχθη την Πέμπτη, με τις «πράσινες» παίζοντας χωρίς Κρος, Γκρόθες και Στεπανένκο να χάνουν με 3-2, αλλά να δείχνουν πως στη ρεβάνς μπορούν την πρόκριση στα ημιτελικά.

Από την στιγμή που ο αγώνα με την Λαγκούνα πήγε όπως αναφέραμε μία μέρα μετά, η ΕΟΠΕ αποφάσισε να αναβληθεί η αναμέτρηση Μαρκόπουλο – Παναθηναϊκός, μια αναβολή που ωστόσο δεν άρεσε καθόλου στον Ολυμπιακό με τις «ερυθρόλευκες» να στέλνουν επιστολή στην Ομοσπονδία και να διαμαρτύρονται.

Αναλυτικά η επιστολή του Ολυμπιακού στην ΕΟΠΕ έχει ως εξής: «Κύριοι,

Με την παρούσα εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για την αναιτιολόγητη αναβολή της διεξαγωγής του αγώνα μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Μαρκόπουλου - Παναθηναϊκού Α.Ο. για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Όταν σύμφωνα και με την προκήρυξη του Πρωταθλήματος για ουδεμία προβλέπεται αναβολή αγώνα, ακόμα και για τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της, οι οποίες ως γνωστόν επισήμως διεξάγονται και ημέρα Πέμπτη και παρακαλούμε όπως μας εξηγήσετε με ποιο ακριβώς σκεπτικό αποφασίστηκε η αναβολή αυτή.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα