Με Γκολίτση ο Αρης στοχεύει στην επιστροφή του στην Volley League

Με Γκολίτση ο Αρης στοχεύει στην επιστροφή του στην Volley League

Με Γκολίτση ο Αρης στοχεύει στην επιστροφή του στην Volley League

bet365

Τον Σπύρο Γκολίτση ανακοίνωσε ως νέο προπονητή ο Αρης που φέτος θα επιδιώξει την επιστροφή του στην μεγάλη κατηγορία του βόλεϊ.

Με τον Σπύρο Γκολίτση η ομάδα βόλεϊ του Αρη θα πορευτεί στον πάγκο.

Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης που αγωνίζεται στην Α2 έχει στόχο την επιστροφή του στην Volley League μετά από πέντε χρόνια και προσέλαβε τον έμπειρο τεχνικό για να τον καθοδηγήσει στα μεγάλα «σαλόνια».

«Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Άρη για την πρόταση που μου κάνουν, να αναλάβω την καθοδήγηση του ανδρικού τμήματος. Θεωρώ ότι για κάθε προπονητή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η θέση αυτή. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ΑΡΗΣ έφερε το πρώτο πρωτάθλημα βόλεϊ στη Θεσσαλονίκη. Συγκαταλέγεται τους 3-4 μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας και επιβάλλεται να έχει πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο, σε κάθε άθλημα και σε κάθε κατηγορία, ποσό μάλλον όταν αγωνίζεται στην Pre League» ανέφερε ο Γκολίτσης.

«Καλούμαστε όλοι να πετύχουμε το στόχο της επιστροφής του Άρη στη φυσική του θέση, που είναι, όχι απλά να συμμετέχει κάθε χρόνο στη Volley League, αλλά και να συμπεριλαμβάνεται στις κορυφαίες ομάδες της Ελληνικής πετοσφαίρισης. Η φετινή Pre League δείχνει ότι θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό, δύσκολο και συναρπαστικό πρωτάθλημα, με πολύ δυνατές ομάδες που διαθέτουν πολύ αξιόλογα ρόστερ. Ελπίζω να πρυτανεύσει η κοινή λογική στην επιτροπή πρωταθλημάτων της ΕΟΠΕ και να αξιοποιηθεί η διάθεση των περισσότερων ομάδων να επενδύσουν στα ρόστερ που δημιουργούνται και δείχνουν να είναι εφάμιλλα με αυτά της Volley League, και το νέο πρωτάθλημα να διεξαχθεί σε ενιαίο όμιλο, αξιοποιώντας με αυτόν τον τρόπο την τεράστια ευκαιρία για να διοργανωθεί αλλά και να προβληθεί ένα ιδιαίτερα, όπως διαφαίνεται, αναβαθμισμένο προϊόν της ΕΟΠΕ» συμπλήρωσε ο έμπειρος τεχνικός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PRE LEAGUE Τελευταία Νέα