Final-4 Κυπέλλου Γυναικών: Οι βραβεύσεις στη γιορτή του βόλεϊ στο Ηράκλειο

Final-4 Κυπέλλου Γυναικών: Οι βραβεύσεις στη γιορτή του βόλεϊ στο Ηράκλειο

Newsroom
Final-4 Κυπέλλου Γυναικών: Οι βραβεύσεις στη γιορτή του βόλεϊ στο Ηράκλειο

bet365

Κατά την διάρκεια του final-4 του 23ου κυπέλλου Ελλάδας γυναικών η Ε.Ο.ΠΕ. τίμησε όλους όσοι συνέβαλαν στην διεξαγωγή των αγώνων στο κλειστό γυμναστήριο Λίντο στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς και ανθρώπους που πρόσφεραν στο άθλημα της πετοσφαίρισης

Αναλυτικά:
Η Ε.Ο.ΠΕ. τίμησε την πρώην αθλήτρια Γιούλη Παρασκάκη για την προσφορά της στο βόλεϊ. Την απονομή έκανε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Παρασχάκη


Η Ε.Ο.ΠΕ. τίμησε το μέλος του Δ.Σ. των Ε.Α.Κ. Ηρακλείου Μαρία Παπαδάκη για τη συμβολή της στο final-4. Την απονομή έκανε το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ελένη Καζάκου.

Παπαδάκη-Καζάκου

Η Ε.Ο.ΠΕ. τίμησε τον πρόεδρο της Ε.Σ.ΠΕ. Κρήτης Ανδρέα Γιαννόπουλο για τη συμβολή του στο final-4. Την απονομή έκανε ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Νεκτάριος Χαλβατζής.

Γιαννόπουλος-Χαλβατζής

Η Ε.Ο.ΠΕ. τίμησε τον πρόεδρο του Ο.Φ.Η. Γιάννη Δανδάλη για την προσφορά του στο βόλεϊ. Την απονομή έκανε ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Κώστας Χαριτωνίδης.

Δανδάλης

Η Ε.Ο.ΠΕ. τίμησε τον εκπρόσωπο της Περιφέρειας Κρήτης και εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμού Γιώργο Πιτσούλη για τη συμβολή του στο final-4. Την απονομή έκανε ο εκτελεστικός διευθυντής της Ομοσπονδίας Περικλής Μπακοδήμος.

Πητσούλης-Μπακοδήμος

Η Ε.Ο.ΠΕ. τίμησε τον αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Νίκο Συριγωνάκη για τη συμβολή του στο final-4. Την απονομή έκανε το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Δήμητρα Χαριτίδου.

Χαριτίδου

Η Ε.Ο.ΠΕ. τίμησε τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για τη συμβολή του στο final-4. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Καραμπέτσος.

Αυγενάκης-Καραμπέτσος

Η Ε.Ο.ΠΕ. τίμησε τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για τη συμβολή του στο final-4. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Καραμπέτσος και την πλακέτα παρέλαβε εκ μέρους του περιφερειάρχη, ο αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Νίκος Συριγωνάκης.

Καραμπέτσος

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα