Ενίσχυση με Κωνσταντέλλου ο Παναθηναϊκός

Ενίσχυση με Κωνσταντέλλου ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Ενίσχυση με Κωνσταντέλλου ο Παναθηναϊκός

bet365

Την απόκτηση της 24χρονης κεντρικής, Έμιλυς Κωνσταντέλλου ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός, με τις... πράσινες να ενισχύονται ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Έμιλυ Κωνσταντέλλου για το τμήμα βόλεϊ γυναικών.

Πρόκειται για μια ακόμα σημαντική προσθήκη για τα «φίνα κορίτσια» που αναμένεται να βοηθήσει το τμήμα να επιστρέψει στην κορυφή.

Η 24χρονη κεντρική (1.84μ.) επέστρεψε στον Παναθηναϊκό μετά από λίγους μήνες απουσίας και θα δυναμώσει πολύ τις «πράσινες» στο φιλέ.

Σε ότι αφορά το βιογραφικό της έχει ως εξής:

Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας (2010-2015)

ΦΟ Βριλησσίων (2015-2016)

Ηρακλής Κηφισιάς (2016-2017)

Πορφύρας (2017-2019)

Παναθηναϊκός (2019-2020)

Πανναξιακός -2020

Παναθηναϊκός 2021

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Κωνσταντέλλου ανέφερε «Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα στον Παναθηναίκό και είμαι έτοιμη να ανταποκριθώ στις προσδοκίες της ομάδας.

Ήταν εύκολη απόφαση για εμένα να επιστρέψω, πέρασα πολύ όμορφες στιγμές πέρυσι , ξέρω τους ανθρώπους στην ομάδα καθώς επίσης και τον προπονητή κ. Οικονόμου.

Τους ευχαριστώ πολύ που με εμπιστεύτηκαν, όπως επίσης και τον Πανναξιακό που δεν στάθηκε εμπόδιο στην ολοκλήρωση της επιστροφής μου στον Παναθηναϊκό.

Εύχομαι να έχουμε υγεία και ελπίζω στην ολοκλήρωση του πρωταθλήματος με το καλύτερο αποτέλεσμα για τον Παναθήναϊκο και την ασφαλή επιστροφή των φιλάθλων μας στο γήπεδο».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα