Χαντάβα, Ρόγκα στο gazzetta: «Μας πείραξε η αδικία που υπήρξε σε σχέση με τους άνδρες» (vid)

Φώτης Καρακούσης
Χαντάβα, Ρόγκα στο gazzetta: «Μας πείραξε η αδικία που υπήρξε σε σχέση με τους άνδρες» (vid)

bet365

Η Πέννυ Ρόγκα και Εύα Χαντάβα μίλησαν στο gazzetta.gr για το πως περνάνε την καραντίνα, το βόλεϊ και στάθηκαν στην αδικία όπως τόνισαν που υπάρχει στο γυναικείο βόλεϊ σε σχέση με το ανδρικό.

Αυτή την περίοδο θα ετοιμαζόντουσαν για τα πλέι οφ, η μία ως αρχηγός του Παναθηναϊκού ή άλλη ως αρχηγός του ΠΑΟΚ. Μιλάμε για τις Πέννυ Ρόγκα, Εύα Χαντάβα την διεθνή λίμπερο και την διεθνή ακραία των «πράσινων και «ασπρόμαυρων» που μίλησαν στο gazzetta.gr για το βόλεϊ και όχι μόνο.

Αρχικά αναφέρθηκαν στην καραντίνα και πως την βιώνουν, μας μίλησαν για το πόσο δύσκολο είναι να αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα, τόνισαν και οι δύο πως θα έπρεπε κανονικά να τελειώσει χωρίς να υπάρξει πρωταθλητής, ενώ δεν έκρυψαν την πικρία τους για την αδικία που υπάρχει στο γυναικείο βόλεϊ σε σχέση με το ανδρικό.

Οι γυναίκες σε απλά ελληνικά έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις σε παιχνίδια και προπονήσεις, στο χρόνο δηλαδή που καταναλώνουν για το άθλημα, αλλά από την άλλη είναι ερασιτέχνες. Σε σημείο που δεν μπόρεσαν να πάρουν από το κράτος ούτε αυτό το βοήθημα που δόθηκε σε όλους τους εργαζόμενους και φυσικά και στους παίκτες των ομάδων της Volley League Ανδρών.

Για το τέλος άφησαν το τι σκέφτονται να κάνουν μόλις τελειώσει η καραντίνα, χωρίς βέβαια να παραδεχτούν πως ήδη έχουν κλείσει σε κομμωτήριο...

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα