Σλοβενία – Ουκρανία 3-1: Λύγισαν δύσκολα τους Ουκρανούς και πέρασαν στα ημιτελικά οι Παγένκ, Στερν (vid)

Φώτης Καρακούσης
Σλοβενία – Ουκρανία 3-1: Λύγισαν δύσκολα τους Ουκρανούς και πέρασαν στα ημιτελικά οι Παγένκ, Στερν (vid)

bet365

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος πήρε η Σλοβενία των «ερυθρόλευκων» Παγένκ και Στερν επικρατώντας με 3-1 της Ουκρανίας του εντυπωσιακού Πλοτνίτσκι.

Ακόμα έναν σπουδαίο προημιτελικό είδαμε στο κατάμεστο κλειστό στην Λιουμπλιάνα. Η οικοδέσποινα Σλοβενία υποδέχθηκε την μαχητικότατη Ουκρανία παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Η ομάδα των «ερυθρόλευκων» Παγένκ και Στερν επικράτησε των Ουκρανών με 3-1 (18-25, 26-24, 25-19, 25-23) και στους «4» θα αντιμετωπίσει την Ιταλία για μια θέση στον τελικό.

Οι Σλοβένοι σε μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση προχωράνε και είναι έτοιμοι για μετάλλιο, ενώ οι Ουκρανοί που πάλεψαν και με το παραπάνω, αποχωρούν από το Παγκόσμιο έχοντας ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Και θα έκαναν ακόμα μεγαλύτερο βήμα, αν στα τέλη των σετ ήταν πιο ψύχραιμοι, εκεί όμως μέτρησε η εμπειρία σε μεγάλα ματς που έχει η Σλοβενία και πήρε τη νίκη.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Τσεμπούλι που είχε 23 πόντους, με τον Ούρναουτ να ακολουθεί με 11, ενώ ο Παγένκ είχε 9 με 2 μπλοκ. Για τους ηττημένους ο Πλοτνίτσκι ήταν εντυπωσιακός με 30 πόντους και 5 άσους, ο Τούπτσκι ακολούθησε με 12 και ο Κοβάλοφ είχε 10, αλλά δεν έφτασαν για να πετύχουν οι Ουκρανοί μια ακόμα μεγαλύτερη υπέρβαση.

 

Τελευταία Νέα