Ευρωπαϊκό βόλεϊ γυναικών: Η απογοήτευση σε Ρόγκα, Ανθούλη, Πολυνοπούλου και Αθανασόπουλου

Ευρωπαϊκό βόλεϊ γυναικών: Η απογοήτευση σε Ρόγκα, Ανθούλη, Πολυνοπούλου και Αθανασόπουλου

bet365

Η απογοήτευση ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής με την Τσεχία όπου ηττήθηκε η Ελλάδα με 3-0 και αποκλειστήκαμε οριστικά από τη συνέχεια του Ευρωπαϊκού.

Η Πένυ Ρόγκα στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες που είχαμε και σ' αυτό το ματς, αλλά τόνισε πως δεν είναι καλό αυτή τη στιγμή εν βρασμώ ψυχής να δούμε τι έφταιξε και αποκλειστήκαμε.

«Ξέραμε ότι το παιχνίδι ήταν η ευκαιρία να λυθούμε μέσα στο γήπεδο και να παίξουμε αυτό που ξέρουμε και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Στα δύο πρώτα σετ φάνηκε αυτό και παίξαμε αρκετά καλά και κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Βέβαια στο δεύτερο σετ θα μπορούσαμε να το είχαμε πάρει και να μιλούσαμε για διαφορετικό τελείως παιχνίδι. Δεν τα καταφέραμε και χάθηκε η πρόκριση. Με το που τελειώσει η διοργάνωση θα τα βάλουμε κάτω και θα δούμε τι έφταιξε. Εν βρασμώ δεν βγάζεις σωστά συμπεράσματα. Είμαστε όλες στεναχωρημένες αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Η Μάρθα Ανθούλη και η Ιωάννα Πολυνόπουλου μίλησαν για την απογοήτευση που υπάρχει αλλά και τη δική τους εμπειρία στο Ευρωπαϊκό. «Είμαστε πολύ στεναχωρημένες αλλά θέλουμε να τελειώσουμε αύριο με ψηλά το κεφάλι την διοργάνωση. Σίγουρα θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Εξακολουθεί να υπάρχει για μένα ένα άγχος αλλά πιστεύω πως έδειξα τι μπορώ να κάνω αλλά σίγουρα μπορώ να κάνω περισσότερα για ένα καλύτερο αποτέλεσμα», είπε η Ανθούλη.

«Δεν είμαστε ευχαριστημένες σίγουρα. Όμως, έχουμε άλλο ένα παιχνίδι που πρέπει να παλέψουμε αξιοπρεπώς. Από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε μετά τι πήγε λάθος. Προσωπικά είμαι στεναχωρημένη που η πρώτη μου συμμετοχή συνδυάστηκε με ήττα που μας στέρησε την πρόκριση. Θα ήθελα να ήταν καλύτερα», τόνισε η Πολυνοπούλου.

Τέλος από την πλευρά του ο Γιάννης Αθανασόπουλος ήταν φανερά συναισθηματικά φορτισμένος μετά το τέλος του αγώνα καθώς όπως είπε βλέποντας φιλικά του πρόσωπα στεναχωρημένα δεν θα μπορούσε να είναι τόσο χαρούμενος όσ θα ήθελε μετά από μία τόσο μεγάλη νίκη της ομάδας του (Τσεχίας): «Στον εθνικό ύμνο ήμουν συναισθηματικά φορτισμένος, αλλά μετά τελείωσε. Στα δύο πρώτα σετ δεν ήμασταν στο επίπεδό μας. Η Ελλάδα ήταν πολύ καλή, η Ανθούλη τελείωσε πολλές δύσκολες μπάλες. Ήταν δύσκολο να προσαρμοστούμε γιατί όταν η Ελλάδα βγάζει καλή υποδοχή με αυτό το σχήμα είναι δύσκολη να την αντιμετωπίσεις.

Γι' αυτό άλλαξα και την ακραία μας που είχε 0/14 επιθέσεις. Στο δεύτερο σετ μπορώ να πω ότι σταθήκαμε τυχεροί. Έκανα τέσσερις αλλαγές, ήταν 23-18 αλλά έλεγα ότι στις δύσκολες στιγμές έπρεπε να είμαστε μαζί και τα καταφέραμε. Αν ήταν κάποια άλλη ομάδα απέναντί μας θα ήμουν πολύ περισσότερο χαρούμενος, το να βλέπω φιλικά πρόσωπα στεναχωρημένα δεν με κάνει εμένα χαρούμενο. Έχω ανάμεικτα συναισθήματα».

NEWS FEED