Θετικό κρούσμα κορονοϊού στην Εθνική γυναικών και ανακοίνωση της ΕΟΠΕ

Θετικό κρούσμα κορονοϊού στην Εθνική γυναικών και ανακοίνωση της ΕΟΠΕ

bet365

Η Εθνική γυναικών βρίσκεται στο Βόλο όπου προετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και όπως γνωστοποίησε και η ΕΟΠΕ υπήρξε θετικό κρούσμα κορονοϊού.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΠΕ για το θετικό κρούσμα κορονοϊού στην Εθνική γυναικών που προετοιμάζεται στο Βόλο, έχει ως εξής: «Κατά την άφιξη των αθλητριών της Εθνικής ομάδας γυναικών στο Βόλο, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας εν όψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, εντοπίστηκε θετικό κρούσμα Covid 19.

Αμέσως τέθηκαν σε εφαρμογή όλα όσα αναφέρονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο με το συγκεκριμένο μέλος της ομάδας να απομονώνεται από την υπόλοιπη αποστολή και σήμερα το πρωί να αποχωρεί από το Βόλο καθώς και το νέο μοριακό τεστ στο οποίο υποβλήθηκε ήταν θετικό.

Όλα τα μέλη της εθνικής γυναικών υποβλήθηκαν σε νέα τεστ τα οποία ήταν αρνητικά, ενώ οι έλεγχοι θα επαναλαμβάνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED