«Δεν του είπα τίποτα»

«Δεν του είπα τίποτα»

«Δεν του είπα τίποτα»

bet365

Δεν μπορούσε να πιστέψει την αποβολή του ο Χρήστος Δημητρακόπουλος τονίζοντας πως δεν είπε τίποτα στον Καραμπέτσο. «Αρχίσαμε να το πιστεύουμε» ανέφερε ο Ανδρέας Ανδρεάδης.

Ξεκάθαρος πως δεν είπε το παραμικρό στον Γιώργο Καραμπέτσο εμφανίστηκε ο λίμπερο του Παμβοχαϊκού Χρήστος Δημητρακόπουλος. Ο έμπειρος παίκτης δεν μπορούσε να πιστέψει πως αποβλήθηκε, επειδή απλά διαμαρτυρήθηκε για μια φάση, στην οποία η μπάλα από την επίθεση του Ντουσάρμ ήταν πεντακάθαρα μέσα. Μετά το τέλος του αγώνα αρκέστηκε στο να τονίσει: «Δεν του είπα τίποτα, δεν τον έβρισα παρά το γεγονός ότι η απόφασή του ήταν λάθος. Ήμουν σίγουρος και διαμαρτυρήθηκα απλά».

Ανδρεάδης: «Εντυπωσιακή ανατροπή»

Από την πλευρά των παικτών του Ολυμπιακού, ο αρχηγός Ανδρέας Ανδρεάδης, τόνισε: «Στα δύο πρώτα σετ δεν παίξαμε ως Ολυμπιακός. Ο Παμβοχαϊκός μας έκλεισε, έπαιξε πολύ έξυπνα στο μπλοκ και μας δυσκόλεψε πολύ το σερβίς του. Ο προπονητής μας διάβασε το παιχνίδι και άλλαξε εντελώς την τακτική μας για να έρθει αυτή η εντυπωσιακή ανατροπή και πιστεύω ότι από ένα σημείο και μετά μπήκαμε κι εμείς δυνατά στο ματς και από εκεί που ήμασταν απογοητευμένοι, αρχίσαμε να το πιστεύουμε. Όσο περνούσε η ώρα δείχναμε και πιο δυνατοί στο γήπεδο και ανέβηκε η ψυχολογία μας».

 

Τελευταία Νέα