Αποκλεισμός στις ποινές για Ντανατσίδη (vid)

Αποκλεισμός στις ποινές για Ντανατσίδη (vid)

bet365

Εκτός συνέχειας στα -81κ. ο Αλέξης Ντανατσίδης

Στις ποινές αποκλείστηκε ο Αλέξης Ντανατσίδης από τον Καναδό Βαλουά Φορτιέ, στον πρώτο γύρο των -81κ. στο τζούντο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ενας αποκλεισμός μάλλον άδικος καθώς ο Καναδός αγωνίστηκε με καθαρά αμυντική τακτική, αρνούμενος να επιτεθεί. Αντί να δεχτεί ποινή όμως, την δέχτηκε ο Ντανατσίδης, ο οποίος προσπάθησε να κινηθεί πιο επιθετικά.

Ο Καναδός δέχτηκε ποινή για το αμυντικό του παιχνίδι μισό λεπτό πριν το τέλος του αγώνα, ο οποίος τελικά οδηγήθηκε στο «χρυσό σκορ».

Ο Ντανατσίδης δέχτηκε δεύτερη παρατήρηση και έπρεπε να κινηθεί επιθετικά ως το τέλος για να πάρει την πρόκριση. Δεύτερη ποινή δέχτηκε και ο Φορτιέ, με τον αγώνα να κρίνεται πλέον στην λεπτομέρεια. Η πρόκριση τελικά για τον Καναδό ήρθε από τρίτη ποινή στον Ντανατσίδη ο οποίος αποκλείστηκε πρόωρα από την διοργάνωση.


Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.