Τόμοβα - Σάκκαρη 0-2: Άνετη πρεμιέρα στο Τσάρλεστον

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν κυρίαρχη στα κρίσιμα σημεία απέναντι στη Βικτόρια Τόμοβα, επικράτησε με 2-0 σετ και συνεχίζει στον γύρο των «16» στο 500άρι τουρνουά στο Τσάρλεστον.

Η Μαρία Σάκκαρη ελάχιστα απειλήθηκε από τη Βικτόρια Τόμοβα, επικράτησε με 6-3, 6-3 και έκανε επιτυχημένη πρεμιέρα στο γκρι χώμα του τουρνουά στο Τσάρλεστον.

Η Σάκκαρη πέρασε στη φάση των «16», όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα στην Ουκρανή, Λέσια Τσουρένκο και την Αυστραλή, Αστρα Σαρμ.

Η Σάκκαρη βγάζοντας τρεις winner κατέκτησε το εναρκτήριο game, προσπάθησε να πιέσει στο πρώτο service game της Τόμοβα, που είχε τις λύσεις για το 1-1. Στο 3ο game έγινε η ζημιά για τη Σάκκαρη, που με αβίαστα λάθη βρέθηκε στο 15-40 και με αποτυχημένη της επιστροφή στο φιλέ, η Τόμοβα πήρε την πρωτοπορία με 2-1 και με άνεση έφθασε στο 3-1.

Η Σάκκαρη μείωσε σε 3-2 και στο 6ο game επανέφερε την ισορροπία στο σετ, έχασε το πρώτο break point στο 30-40, όμως το κατάφερε στο αβαντάζ για το 3-3. Στο 7ο game η Σάκκαρη μετά το 40-30 και το 2ο αβαντάζ, προσπέρασε με 4-3.

H Tόμοβα άρχισε τα λάθη, που την έφεραν σε δύσκολη θέση 0-40, με τη Σάκκαρη να φθάνει σε break με love game και να σερβίρει για το σετ: Προηγήθηκε 40-0 και στο 2ο set point το κατέκτησε με 6-3 σε 35 λεπτά.

Η Σάκκαρη με άστοχο διαγώνιο μπάκχαντ, πέταξε break point στο 30-40, με την Τόμοβα να κάνει το 1-0. Με love game ήρθε η ισοφάριση (1-1) από τη Σάκκαρη, στο 3ο game η Τόμοβα διατήρησε το σερβίς της μετά το 4ο αβαντάζ (2-1) και με δεύτερο σερί love game η Σάκκαρη ισοφάρισε σε 2-2.

Στο επόμενο game η Τόμοβα με άσο «έσβησε» break point στο 30-40, για να διατηρήσει την πρωτοπορία (3-2). Η Σάκκαρη βρέθηκε αντιμέτωπη με τριπλό break point (0-40), όμως με τις άστοχες επιλογές από την Τόμοβα, βγήκε από τη δύσκολη θέση (3-3).

Στην ίδια θέση βρέθηκε η Τόμοβα (0-40) αμέσως μετά, με τη Σάκκαρη στη 2η ευκαιρία και με τη βοήθεια του φιλέ να φθάνει στο 3ο break στον αγώνα και να παίρνει κεφάλι στο σετ με 4-3. Με άνεση έκανε το 5-3, έδειξε αποφασισμένη να τελειώσει το παιχνίδι στο σερβίς της Τόμοβα και το πέτυχε, φθάνοντας στο 6-3 και στην πρόκριση.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα