H Κόλινς πρωταθλήτρια στο Miami Open κόντρα στη Ριμπάκινα

danielle collins
Η Ντάνιελ Κόλινς νικώντας την Ελενα Ριμπάκινα με 2-0 σετ, πανηγύρισε τον τίτλο στο Miami Open, τον πιο σημαντικό στην καριέρα της.

H Nτάνιελ Κόλινς είναι η νέα πρωταθλήτρια στο Miami Open, η 30χρονη Αμερικανίδα στην πιο σημαντική νίκη της καριέρας της υπέταξε την Ελενα Ριμπάκινα με 7-5, 6-3 για τον 1ο τίτλο της σε WTA 100άρι τουρνουά.

Η Κόλινς στον 4ο τελικό της καριέρας της, πανηγυρίζει τον 3ο τίτλο της, έπειτα από αυτούς στο Παλέρμο και στον Σαν Χοσέ το 2021, ενώ ήταν φιναλίστ απέναντι την Άσλεϊ Μπάρτι στο Australian Open το 2022.

Παράλληλα, έγινε η παίκτρια με τη χαμηλότερη θέση στο ράνγκιγκ, που κατακτά τον τίτλο στο Miami Open. Μπήκε στο τουρνουά από το Νο.53 και φθάνοντας μέχρι το τέλος του δρόμου, κέρδισε 31 θέσεις και από τη Δευτέρα (1/4) θα φιγουράρει στο Νο.22.

Η Ριμπάκινα, μετά την ήττα στον περσινό τελικό από την Πέτρα Κβίτοβα, δεν τα κατάφερε ούτε τώρα στο Μαϊάμι, χάνοντας την ευκαιρία να κατακτήσει τον 8ο τίτλο καριέρας και 3ο μέσα στο 2024.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα