Τένις: Η Πεγκούλα στα ημιτελικά στο Τόκιο, περιμένει Γκαρσία ή Σάκκαρη

Πηνελόπη Γκιώνη
Η Τζεσικα Πεγκούλα σε φάση στο US Open
Η Αμερικανίδα Τζέσικα Πεγκούλα απέκλεισε με 6-0, 6-1 την Ντάρια Κασάτκινα στα προημιτελικά του τουρνουά του Τόκιο και περιμένει να μάθει αντίπαλο για τα ημιτελικά.

Στον έβδομο ημιτελικό της χρονιάς θα αγωνιστεί η Αμερικανίδα πρωταθλήτρια του τένις, Τζέσικα Πεγκούλα, αυτή τη φορά στο 500άρι τουρνουά του Τόκιο.

Το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης αναμετρήθηκε με την Ντάρια Κασάτκινα στα προημιτελικά του τουρνουά και έχοντας το πάνω χέρι στον αγώνα, επέβαλε τον δικό της ρυθμό και με ευκολία έκανε το 6-0 στο πρώτο σετ και 6-1 στο δεύτερο, για να επικρατήσει και να προκριθεί στον επόμενο γύρο.

Η Πεγκούλα θα χρειαστεί να περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα μεταξύ της Ελληνίδας, Μαρίας Σάκκαρη, και της Γαλλίας, Καρολίν Γκαρσία, για να μάθει με ποια από τις δύο θα αναμετρηθεί για τη θέση στον τελικό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα