Η Κουντερμέτοβα απέκλεισε την Σβιόντεκ

Κώστας Ευθυμιάδης
Η Κουντερμέτοβα απέκλεισε την Σβιόντεκ
Μεγάλη έκπληξη στο Τόκιο καθώς η Βερόνικα Κουντερμέτοβα άφησε εκτός ημιτελικών την Ιγκα Σβιόντεκ, επικρατώντας με 2-1 σετ.

Η Ρωσίδα τενίστρια σε 4 παιχνίδια στο παρελθόν κόντρα στην Σβιόντεκ, όχι μόνο δεν είχε πάρει σετ, αλλά το καλύτερο της αποτέλεσμα, ήταν στο 6-3, 6-3.

Συνολικά είχε πάρει 10 games σε 8 σετ (6-3 6-3 το πρώτο, 6-1 6-0 το δεύτερο, 6-0 6-1 το τρίτο και 6-1 6-1 το τέταρτο ματς), αλλά σήμερα έκανε την έκπληξη και πέταξε εκτός 4αδας το Νο2 του κόσμου.

Πήρε το πρώτο σετ με 6-2, έχασε το δεύτερο επίσης με 6-2, αλλά στο τρίτο βρήκε πρώτη break στο 2-1 και από εκείνη την στιγμή και μετά, δεν απειλήθηκε ποτέ στο σερβίς της και έφτασε στην πρόκριση στα ημιτελικά.

Εκεί, αντίπαλός της θα είναι η Αναστασία Παβλιουτσένκοβα, η οποία στο πρώτο χρονικό ματς της ημέρας, επικράτησε της Εκατερίνα Αλεξάντροβα με 2-0 σετ (6-2, 7-5).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα