Μαθαίνει αντίπαλο η Σάκκαρη, τρίτο ματς η Παπαμιχαήλ στο Τόκιο

Κώστας Ευθυμιάδης
H Mαρία Σάκκαρη υποδέχεται
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της αυριανής (26/9) ημέρας στο 500αρι τουρνουά στο Τόκιο, με την Παπαμιχαήλ να παίζει στις 08:00 ώρα Ελλάδος.

Διπλό ελληνικό ενδιαφέρον έχει η αυριανή (26/9) ημέρα στο τουρνουά που διεξάγεται στο Τόκιο για την WTA.

H Δέσποινα Παπαμιχαήλ θα αγωνιστεί στο τρίτο χρονικά ματς της ημέρας, για το απλό, με αντίπαλο την Γιαπωνέζα Καβαγκούτσι.

Θα παίξει στο δεύτερο court του τουρνουά και θα προηγηθεί στις 05:00 ώρα Ελλάδος ένα ματς διπλού και στις 06:30 ένα ματς για το μονό. Ετσι, η Παπαμιχαήλ αναμένεται να ξεκινήσει μετά τις 8 το πρωί, ώρα Ελλάδος.

Ενδιαφέρον έχει το πρόγραμμα και για την Μαρία Σάκκαρη, αφού θα μάθει την αντίπαλό της στον δεύτερο γύρο. Η Ελληνίδα τενίστρια έχει πάρει bye στον πρώτο γύρο και αύριο, γύρω στις 12 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος, οι Πέτρα Μάρτιτς και Μισάκι Ντόι, θα αναμετρηθούν με στόχο να βρεθούν στον επόμενο γύρο απέναντι στην Σάκκαρη.

Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, αποσύρθηκε η Ελενα Ριμπάκινα ή οποία άσκησε έντονη κριτική για το γεγονός ότι ενώ είναι Νο3 δεν της έδωσαν bye, αλλά έδωσαν στο Νο4 και το Νο5 (Γκαρσία και Σάκκαρη) και σήμερα έγινε γνωστό πως αποφάσισε να μην κατέβει. Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο λόγος ήταν το παραπάνω γεγονός ή κάποιος τραυματισμός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα