Σάκκαρη: «Στους κρίσιμους πόντους έπαιξα σε καλό επίπεδο»

H Μαρία Σάκκαρη παραχωρεί συνέντευξη στο γήπεδο του Βερολίνου
Χαρούμενη για την επιστροφή της στις νίκες η Μαρία Σάκκαρη, στάθηκε στις συνθήκες του ματς και στα break points.

Η Μαρία Σάκκαρη πήρε την άτυπη ρεβάνς από την Αλιζέ Κορνέ και συνεχίζει στο Βερολίνο.

Στο τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στις συνθήκες του αγώνα, αλλά και στην αντίδρασή της στους κρίσιμους πόντους του ματς.

«Προφανώς ήταν δύσκολο. Την προηγούμενη εβδομάδα δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι από τη μεριά μου, οπότε αυτή την εβδομάδα προσπάθησα να κάνω διαφορετικά πράγματα. Πήγε καλά, είχα απέναντί μου μια πολύ δύσκολη αντίπαλο, επιστρέφει πολλές μπάλες. Οι συνθήκες ήταν διαφορετικές σήμερα, είχε αρκετή υγρασία, η αναπήδηση της μπάλας ήταν χαμηλή. Ήταν η πρώτη μου φορά φέτος στο Center Court, τα πήγα αρκετά καλά και θέλω να συνεχίσω έτσι» είπε αρχικά η Σάκκαρη που έσωσε τα 13 από τα 15 break points της αντιπάλου της.

«Με βοήθησε ότι ήμουν μπροστά με διπλό break. Έχασα το ένα break, μετά έσωσα πολλά break points στο τελευταίο game του 1ου σετ. Φάνηκα δυνατή και έπαιξα σε καλό επίπεδο σ' αυτούς τους κρίσιμους πόντους» είπε χαρακτηριστικά η Σάκκαρη και πρόσθεσε πως θέλει να φτάσει ξανά ως τα ημιτελικά.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα